AKP liler halk değil mi üstüne yarısından fazlasıOnlar akp ye di
AKP liler halk değil mi üstüne yarısından fazlasıOnlar akp ye di
Fazla beyinleri yıkanıyor vadi sayesindenAKP liler halk değil mi üstüne yarısından fazlası
Rtürk üstünü örterDizi reyting kaybediyor ya boyle saklabalik yapıyor sonra şikayet geldi diyorlar))) şikayet falan geldiği yoktur reklam olsun iste)))
Şikayet geldiğini nasıl öğrenmişler RTÜK açıklama yapmadı. Kendileri yazıp haber yapmışlar işte))Rtürk üstünü örter
sürer cnm arka sokaklar rıza baba ölene kadar bitmez bence
Ben küçük aga sanmistim 555 i yoksa arka sokaklar surersürer cnm arka sokaklar rıza baba ölene kadar bitmez bence![]()
arka sokakları diyor 🙂🙂🙂Ben küçük aga sanmistim 555 i yoksa arka sokaklar surer![]()
küçük ağada 555.bölüm sürcek diyorlararka sokakları diyor 🙂🙂🙂
küçük ağa gelecek sezonu göremez cnm kaderimin yazdığı gün bu sezon totelde zirveyi alırsa eğer küçük ağa bu sezon biter 🙂🙂🙂küçük ağada 555.bölüm sürcek diyorlar
40 i gorcekmi bakalimküçük ağada 555.bölüm sürcek diyorlar
9 sezonluk Arka sokakların hatrına devam ettirir güzel çirkinide arka sokakların hatrına 13 bölüm devam ettirdi ve erler film benim kafadan olduğunu gösterdi son sahnede herkesi patlatır bitirirküçük ağa gelecek sezonu göremez cnm kaderimin yazdığı gün bu sezon totelde zirveyi alırsa eğer küçük ağa bu sezon biter 🙂🙂🙂
pamuk prensesi oynasalar@pompy Reis şikayetler olmuş doğrudur. Ama konu kalmadı gelecek sezonu görmek için oyuncu takviyesi yapmaları lazım.