Ömer Baba "Kertenkele" Dizisine Transfer Oldu

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
185
Puanı
145
11 yıl Kurtlar Vadisi dizisinde Ömer Baba karakterini canlandıran ünlü oyuncu Emin Olcay ATV'nin bu cumartesi günü başlayacak Kertenkele dizisine transfer oldu. Emin Olcay dizide bir imamı canlandıracak.

Başrollerini Timur Acar, Erdinç Gülener ve Sera Tokdemir'in paylaştığı Kertenkele 25 Ekim Cumartesi 20:00'de ATV'de başlıyor.

231020141836000498466_2.jpg

Abi sen Kurtlar Vadisi gibi 12. yılına girecek olan ve muhtemelen en az 4-5 sezon daha sürecek bir diziden ayrılıp abuk sabuk bir diziye nasıl girersin yaa. Ulan şurda iddia ediyorum bu dizi 13 bölümü bile göremez.

@papuleoo'nunda dediği gibi konuk oyuncu olarak katılmış olabilir.İlk fragmanlarda ben görmedim hiç.Önemli bir rol değil zaten görüldüğü kadarıyla.Televizyonda dönen fragmanlarda kertenkele isimli arkadaş imam kılığına girerek tüyüyordu.Heralde Ömer Baba'nın kıyafetlerini falan giyip kaçıcak.Yani konuk oyuncu olması yüksek bence.

Konuk oyuncu olsun, olmasın, size ne? Adam belki de 11 yıl boyunca KVP'den sıkıldı, olamaz mı? Her şeye rağmen yeni dizisinde başarılar... :)

Konuk oyuncu olsun, olmasın, size ne? Adam belki de 11 yıl boyunca KVP'den sıkıldı, olamaz mı? Her şeye rağmen yeni dizisinde başarılar... :)
cnm biz şu yüzden karışıyoruz emin olcay ben başka projeler istiyorum diye ayrılsa kimsenin diyecek sözü olmazdı
ama emin olcay benim sağlık sorunlarım var artık dizilerde rol almak istemiyorum dizilere nokta koyuyorum diye vadiden ayrılmak istedi vadide haliyle kabul etti ve bu adam vadiden ayrılır ayrılmaz kertenkele dizisiyle anlaştı sorun burda yanı 🙂🙂🙂

diyecek bişey bulamıyorum sen de mi be baba sende mi

bu sezon resmen kurtlar vadisini bitirme operasyonu yapılıyor bu çok açık ve net
bu dizinin de yarısı vadi oyuncularıyla doldu
al sana bi tane daha
yani bu iftirayı atmak tabi ki istemem ama sanki burda da kötü bi koku geliyor bana İnşallah yanılıyorumdur ama

neyse ömer babamıza başarılar diliyelim ama çok büyük bi hata yapmış

İmam rolünü oynayan Ömer Baba'nın yerine geçiyor yani konuk oyuncu olacak :)

İster konuk oyuncu olsun ister değil bu adam sağlık sorunlarım var dizilerde oynamayacam diyordu hani işte anlaşmış işte ister 1 sahne olsun ister milyon sahne hiç farketmez.Vadiyi satmıştır açık ve net

cnm biz şu yüzden karışıyoruz emin olcay ben başka projeler istiyorum diye ayrılsa kimsenin diyecek sözü olmazdı
ama emin olcay benim sağlık sorunlarım var artık dizilerde rol almak istemiyorum dizilere nokta koyuyorum diye vadiden ayrılmak istedi vadide haliyle kabul etti ve bu adam vadiden ayrılır ayrılmaz kertenkele dizisiyle anlaştı sorun burda yanı 🙂🙂🙂
adam doğrusunu yapmış vadi ile ne uzadı ne kısaldı adam :)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy