Star Tv'nin yeni dizisi Küçük Ağa'yı tahtından indirecektir.. kanalın başarılı gidecek tek dizisi herhalde.
Tapatalk 2
Tapatalk 2
çarşamba güzel köylü zirvedeStar Tv'nin yeni dizisi Küçük Ağa'yı tahtından indirecektir.. kanalın başarılı gidecek tek dizisi herhalde.
Tapatalk 2
Şehre gelenler aslını Unutuyor işte)))benim öyle arkadaşlarım var
Kasım başında iki tane güzel araştırma gelecek. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.Güzel Köylü,Gönül İşleri,Medcezir,KYG ve Reaksiyonla iyi gidiyor kanal.Kurt Seyit ve Aşktan Kaçılmaz kanalın ortalamasını düşürüyor acil kalkmalı ikisi de hatta sil baştan da
benim seyrettiğim dizilerle uğraşıyor büyük başlarKasım başında iki tane güzel araştırma gelecek. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.
araştırma derken?Kasım başında iki tane güzel araştırma gelecek. Bakalım ne sonuçlar çıkacak.
Analiz yapıyorum ya.araştırma derken?
benim seyrettiğim dizilerle uğraşıyor büyük başlar
etiketlersin beniAnaliz yapıyorum ya.
kanal d sürekli erler filmden darbe yiyor sen mi beddua ettinetiketlersin beni
Ben ilk başından beri diyorum kanal kasımda açılacak diye aslında tam oturmuş hali ocakta olacak...
HAYIR YAPMAYACAK SENARİST 555 BÖLÜM yazıcakmışSonunda Küçük Ağa hakettiği oranlarına dönmüş.Ocak ayında final yapar bence
Ne alaka be.Doruk Erengül @dorukerengul 2 sa.2 saat önce
Kaderimin Yazıldığı Gün nasıl birinci olmuş? Hayretler içindeyim, neyse bu birincilik Meryem Uzerli'nin dizisine yarar...
aynı ben işte ne güzel pozitif bakıyor olaya @Forumdash @Çiğdem- @mrt-06 @aserat54 @*YıldırıM* @cookies @destere
aynı yapım şirketi aynı kanalda olacak diziNe alaka be.
Yine de alakasız sonuçta ikisi farklı diziler saçmalamış.aynı yapım şirketi aynı kanalda olacak dizi
ne alakası var misal şimdi insanlara tmc diyince sıcak aile dizileri geliyi akla; ay yapım diyince kaliteli diziler geliyidi şimdi ergenik diziler geliyi; mf yapım diyince ergenler hurra bunun gibi yapım şirketi kendini belli eidiyiYine de alakasız sonuçta ikisi farklı diziler saçmalamış.
Küçük ağa gönderme yapıyor diye düşüyor şimdide geziye gönderme ve hababam sınıfına gönderme yaptıKaderimin Yazıldığı Gün iyi yükselmiş tebrikler.
Küçük Ağa çok düştü ama oranları iyi denilebilir. Özetsiz yayınlanırsa daha iyi olabilir sanki sonrasına Dikmen ya da Poyraz Karayel gelebilir..
Kaçak iyi gidiyor bence..