Mehmet Canın Maceraları 1.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,367
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
th
rtuk-akilli-isaretler---olumsuz-ornek-olusturabilecek-davranislar-1282810445.gif

Mehmetcanin maceraları
1.bölüm
Okulda Tecavüz
Mehmetcandan hoslanan şirine Mehmetcani takip ederken kızlar tuvaletindeki kızlar bayiltici gazla bayilmistir
Bunu yapan bir büyük siniftir
Şirine tecavüz ederler okuldaki bütün kızlara
İnternet'e yüklerler
Okula soruşturma açılır

Mehmetcan nasıl koruyorsun arkadasinı ona tecavüz eden erkekle evlenecek
Mehmetcan hemen ekibi çağırıyorum operasyonun adı kız kaçırma
Urfaya dedemin yanına
Çete kimi
Mehmetcan şirini

Düğün olur
Mehmetcan şirini arar benimle kaçarmisin der
Şirin evet

Mehmetcan şirini tecavüz bile etseler severim

Şirini dûğünden kaçıran mehmetcan Urfa'ya gitmek için okul servisini kaçırır soforuyle beraber
Ve dedesinin yanına gider
Milli eğitim. Bakanlığı okulun bahçesini yıkıp saray yapıcaklar
Okulun yeni adı pplat Alemdar ilk öğretim okulu okulun eski adı Mustafa Kemal atatürk ilk öğretim okuludur sadece Edison partisi hayranları okuyacak diğerlerine okuma izni verilmicek kızlarada
Hatta evlendirilecek
1.bölüm sonu
@xemrexxx @ABAY_06 @gözlemci @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @cookies @beyazsoy @destere @FahriyEvcen @Bully

1.bölüm sonu

Son düzenleme:
Üzgünüm, ama biraz mantıksız olmuş. Madem Küçük Ağa'yı uyarlıyorsun, biraz daha normal şeyler olsun. "Tecavüz" ne demek? Bunu söylediğim için üzgünüm, ama olmamış...

Üzgünüm, ama biraz mantıksız olmuş. Madem Küçük Ağa'yı uyarlıyorsun, biraz daha normal şeyler olsun. "Tecavüz" ne demek? Bunu söylediğim için üzgünüm, ama olmamış...
sebebini yazdım tuzak ve rtürke minik gönderme gereksiz tarafa dizilerim ceza alıyor seyrettiğim iki dizide

Tecavüz ,edison partisi fazla olmuş illa gerçek hayattan alacağım diye zorlamissin keske tecavuz olmadan once riza baba gelip kurtarsaydi sirini.. eski dizilerinden daha iyi ama bunun da yine eski dizilerine donup siyasi mesajlarla doldurup batiracagini adim gibi biliyorum))))

Mehmetcanin maceraları
1.bölüm
Okulda Tecavüz
Mehmetcandan hoslanan şirine Mehmetcani takip ederken kızlar tuvaletindeki kızlar bayiltici gazla bayilmistir
Bunu yapan bir büyük siniftir
Şirine tecavüz ederler okuldaki bütün kızlara
İnternet'e yüklerler
Okula soruşturma açılır

Mehmetcan nasıl koruyorsun arkadasinı ona tecavüz eden erkekle evlenecek
Mehmetcan hemen ekibi çağırıyorum operasyonun adı kız kaçırma
Urfaya dedemin yanına
Çete kimi
Mehmetcan şirini

Düğün olur
Mehmetcan şirini arar benimle kaçarmisin der
Şirin evet

Mehmetcan şirini tecavüz bile etseler severim

Şirini dûğünden kaçıran mehmetcan Urfa'ya gitmek için okul servisini kaçırır soforuyle beraber
Ve dedesinin yanına gider
Milli eğitim. Bakanlığı okulun bahçesini yıkıp saray yapıcaklar
Okulun yeni adı pplat Alemdar ilk öğretim okulu okulun eski adı Mustafa Kemal atatürk ilk öğretim okuludur sadece Edison partisi hayranları okuyacak diğerlerine okuma izni verilmicek kızlarada
Hatta evlendirilecek
1.bölüm sonu
@xemrexxx @ABAY_06 @gözlemci @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @cookies @beyazsoy @destere @FahriyEvcen @Bully

1.bölüm sonu
@pompy okulunda yaşadığı tecavüz olaylarını bu diziye aktarmis okuyunca fark ettik
Hatta @beyazsoy da o mesajını görmüştü :)
@Çiğdem- @FahriyEvcen @cookies @aserat54 :)