Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son bölümlerde totale bağladılar diziyi hakli olabilir ama sırf reyting almak için yaptıkları belli olduğu için boşa hareketler bunlar)))
Abim iki dizi izledi Kalp Hırsızı ve bu dizi ikisi de yayından kaldırıldı tesadüf mü )))

Reytinglere ne bakacan kanal d oldu AB reytingi uçar. Küçük ağa bile bir ara AB dizisiydi))) gultepenin ilk bölümleri AB idi ama son bir kaç bolum açık ara totis
Diğer dizileri @destere izliyor hani ikimiz kaliteden anlıyordunuz ya o bakımdan))))
herkesin istisnaları olabilir, ona bakarsan bende hde izleyen biriydim. ist geldikten 5-6 bölüm sonra bıraktım gerçi ama)))) senin gibi genel havuz zevkimiz total değil )))))

herkesin istisnaları olabilir, ona bakarsan bende hde izleyen biriydim. ist geldikten 5-6 bölüm sonra bıraktım gerçi ama)))) senin gibi genel havuz zevkimiz total değil )))))
Total değil zevkim ama zevksiz olup tüm dizilerin yayından kalmasından iyidir))

Dizinin seneryosunu bozsalarda,güzel diziydi.
Sağlık olsun...

3 Eylül-3 Kasım Harika bir süreçti.Çarşambaları iple çekerdim.Koskoca 2 ay geçti.Keşke bitmeseydi.

ca90c1d7189d42582b271c8f0a547542.jpg

e9b7be68f54201cd891f01a3814e5da8.jpg

Haha Vural Yasaroglu gerekli açıklamaları yapmış zaten fragmandan final olmadığı belliydi. Oh olsun kanala hem diziyi yayından kaldır hem sana final mi hazirlasin.

Bugün rüya'da Benim Adım Gültepe'nin haftaya olan bölümünün fragmanını gördüm. :)
Keşke final olmasaydı!

:ASezonun en iddialı dizisi yayından kaldırıldı..
Dizi güzel köylümun kurbanı oldu :kiki:
Saçma saçma konuşma Yıldırım git işine bi ya. İnsanların sinirleneceği noktalardan asla kızdırma insanları bu seni küçültür insanların gözünde. Ortada büyük bir emek vardı buna sevinmeni hazmedemem kusura bakma sinirleniyorsam da bu yüzden. Senin o Güzel Köylü dediğin diziden daha prestijli bir iş olduğu gerçeğini senin bu söylemlerin değiştirmez emin ol. Bırak şu kanal fanlığını da biraz objektif takıl artık. Çok itici görünüyorsun şu halinle.

Tamam bir kanalı çok fazla sevebilirsin ama aşırıya kaçmamak gerek.Kanal d'ye nefretin neden?