Kanal D'den Haber Öncesi Değişikliği!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
Kanal D'den ani bir son dakika değişikliği daha geldi. Yazın başarılı sonuçlar alan, ancak kış sezonunda umulanı veremeyen Çarkıfelek yerine Urfalıyam Ezelden geldi.

İlker Ayrık ve Fatmagül Fakı'nın sunduğu yarışma, yeni sezona başladığından beri hayal kırıklığı yaratıyor ve reyting listesinde gerilerde kalıyordu. 1-2 hafta önce yarışmanın sona ereceği haberi gelmiş ve bu da yarışmanın sevenlerini çok üzmüştü. Bir süredir stoktaki bölümlerin yayınlandığı yarışmada sona gelindi ve kanal onun yerine Urfalıyam Ezelden'in tekrarını koymayı tercih etti.

Başrollerinde Bülent İnal, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı oyuncuların olduğu dizinin ilk iki bölümünün tekrarı, kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için bugün ve yarın 17.00'de Kanal D'de!

urfa_zps50e8e355.png

Son düzenleme:
Kanal D'den bir son dakika değişikliği daha geldi. Yazın başarılı sonuçlar alan, ancak kış sezonunda umulanı veremeyen Çarkıfelek yerine Urfalıyam Ezelden geldi.

İlker Ayrık ve Fatmagül Fakı'nın sunduğu yarışma, yeni sezona başladığından beri hayal kırıklığı yaratıyor ve reyting listesinde gerilerde kalıyordu. 1-2 hafta önce yarışmanın sona ereceği haberi gelmiş ve bu da yarışmanın sevenlerini çok üzmüştü. Bir süredir stoktaki bölümlerin yayınlandığı yarışmada sona gelindi ve kanal onun yerine Urfalıyam Ezelden'in tekrarını koymayı tercih etti.

Dizinin ilk iki bölümünün tekrarı, kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için bugün ve yarın 17.00'de Kanal D'de!

Ekli dosyayı görüntüle 40503
şu konuyuda açarmısın Arka sokaklara işid tepkisi

yine arka sokakların senaristinin yazdığı bir senaryo

Saçmalığa gelll :D tamam ilker reyiz izlenmiyor olabilir ama dünki diziyi koymak ne alaka sanki stokda 30-40 bölümü varda bi kaç ay idare edecek :D

Saçmalığa gelll :D tamam ilker reyiz izlenmiyor olabilir ama dünki diziyi koymak ne alaka sanki stokda 30-40 bölümü varda bi kaç ay idare edecek :D
Belki dizi başarı yakalar ve uzun süre devam ederse kanal yeni bir Arka Sokaklar yaratabilir. Arka Sokaklar demişken, haber öncesine yine o gelebilir belki... :(

Ben de çok üzüldüm bitmesine, ki bitse bile Cuma günü bitirselerdi bari. Ama diziyi yakalamak için de iyi fırsat, ben ilk iki bölümü kaçırmıştım mesela, bugün ve yarın izleyeceğim diziyi.

Kanal D de diziyi tutturmak için çok büyük bir çaba harcıyor, o kadar göze sokması normal... :)

Keşke haber öncesine Yabancı Damat'ı koysalar yıllar önce olduğu gibi. Ben izlerdim. :X

Keşke haber öncesine Yabancı Damat'ı koysalar yıllar önce olduğu gibi. Ben izlerdim. :X
Acemi Cadı da olabilir, hala hatırlıyorum yıllar önce haber öncesinde keyifle izlediğimi, ama şimdilik Urfalıyam Ezelden'e muhtaç kaldı Kanal D... :)

Acemi Cadı da olabilir, hala hatırlıyorum yıllar önce haber öncesinde keyifle izlediğimi, ama şimdilik Urfalıyam Ezelden'e muhtaç kaldı Kanal D... :)
hayır halka işidi unutmaya çalıştırıyor ama bunlarla olmaz Arka sokakların tekrarını koyacaksınız bitti gitti işte

Belki dizi başarı yakalar ve uzun süre devam ederse kanal yeni bir Arka Sokaklar yaratabilir. Arka Sokaklar demişken, haber öncesine yine o gelebilir belki... :(

Ben de çok üzüldüm bitmesine, ki bitse bile Cuma günü bitirselerdi bari. Ama diziyi yakalamak için de iyi fırsat, ben ilk iki bölümü kaçırmıştım mesela, bugün ve yarın izleyeceğim diziyi.

Kanal D de diziyi tutturmak için çok büyük bir çaba harcıyor, o kadar göze sokması normal... :)
Haklı olabilirsin bence ama ilkerde reyting potansiyeli var adamı boş tutmucan hafta içine yeni çalışmalarla gelecen daha iyi olur o zaman 🙂

arka sokaklardan başkası yalan o saatte :))
Eski dizilerden birini koyabilirler, ama lütfen Arka Sokaklar'ı koymasınlar. Bu arada Aşkın Alfabesi'nin 1-2 ve 3. bölümlerine de yorumlarını bekliyorum. 1 veya 2'ye yapmıştın galiba, ama yine de emin değilim... :)

Kanal d nin elinde arka sokaklar gibi bir nimet varken kullanmamakta sacmaliyor. Al arka sokakların tekrarını çoğu dizinin reytingini geçer özellikle çarşamba zirveye yakın reyting alır tekrar bölümleriyle.

Çarkıfelek niye bu kadar kötü gitti anlayamadım cidden :(

Eski dizilerden birini koyabilirler, ama lütfen Arka Sokaklar'ı koymasınlar. Bu arada Aşkın Alfabesi'nin 1-2 ve 3. bölümlerine de yorumlarını bekliyorum. 1 veya 2'ye yapmıştın galiba, ama yine de emin değilim... :)
Pazartesiden itibaren Arka sokaklar hafta içi her gün

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy