mrt-06 40.000'ler Kulübünde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
FavoriForumumum'un ağır total moderatörü @mrt-06 40 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır. Sevdiğim dostum tuttuğun yol yol değil bırak şu totalcik işleri az AB grubuna yönel bari de bir anlamı olsun bu sabahların. :A

Seni bilmem forum seviyor mudur ama benim sevmediğimi söyleyebilmem rahatlıkla mümkün. :D Neyse tamam suratını asma birazcık seviyor olabilirim seni.

Neyse kutlamayla hiçbir alakası olmayan bu cümlelere son veriyor ve kalan hayatında başarılar diliyorum. Tebrikler. Al sana çok bile bu hediye ama vereyim yine de. :A

Hamza11.jpg

tebrikler Atcan, başarılı grafiğini ve okunası postlarını görmek dileğiyle... :)

FavoriForumumum'un ağır total moderatörü @mrt-06 40 binler kulübüne girmiş bulunmaktadır. Sevdiğim dostum tuttuğun yol yol değil bırak şu totalcik işleri az AB grubuna yönel bari de bir anlamı olsun bu sabahların. :A

Seni bilmem forum seviyor mudur ama benim sevmediğimi söyleyebilmem rahatlıkla mümkün. :D Neyse tamam suratını asma birazcık seviyor olabilirim seni.

Neyse kutlamayla hiçbir alakası olmayan bu cümlelere son veriyor ve kalan hayatında başarılar diliyorum. Tebrikler. Al sana çok bile bu hediye ama vereyim yine de. :A

Hamza11.jpg
hediyeye for <3

tebrikler ağır total panpa :X
tebrik ederim @mrt-06 hediyende çok haccak :kiki::kiki::kiki:
Tebrikler kardeşim
Tebrikler...Nice nice 40 binlere:X
Çok tebrik ederim dostum ,Daha nicesini göresin inş :D
tebrikler Atcan, başarılı grafiğini ve okunası postlarını görmek dileğiyle... :)
Tebrik ederim Forumun en sevdiğim insanlarındandır kendisi :)
Tebrikler canım :A
Darısı benim de başıma. :(
Tebrikler @mrt-06 nice totallikler :)
Tebrikler dostum. :bhr: Nice başarılı mesajlarının devamına.. :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi ki varsınız. 🙄

Vay be daha dün gibi 4 bin mesajım var şimdi 40 bin olduk zaman çok çabuk geçiyor... 🙂