Kara Para Aşk 21. Bölüm Yorumları

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,219
Puanı
1,060
B0ZkrC8IcAId4aF.jpg

Baş rollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in paylaştığı, Tuvana Türkay, Saygın Soysal, İlkin Tüfekçi, Ahmet Tansu Taşanlar, Burak Tamdoğan, Bestemsu Özdemir ve Erkan Can'ın rol aldığı, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın kaleminden izlediğimiz Kara Para Aşk dizisi saat 20:00'de Atv'de 21. bölüm ile ekrana gelecek.

21. Bölüm hakkında ki yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

20.bölüm gibi hem aksiyon hemde aşk yönünden dolu bir bölüm izleriz umarım :)

bölüm etiketi #herşeyerağmenaşk olmuş etikete bakarsak aşk dolu bir bölüm olacak :)

Ne olursa olsun [HASHTAG]#herseyeragmenask[/HASHTAG] kazanacak. :)

aaa evet ama ozamanda nuluferin metine kızması saçma oluyor sonucta nulufer emtini seçti ve elifi kullanması için böcek koydu çantasına ama şimdi metine kızıyor orası saçma olmuş🙂
kız çiko ekşi sözlüğe koca bölümle ilgili tek bir enrty girilmemiş nereden hata bulucam ben sen bulduysan söyle :X

kız çiko ekşi sözlüğe koca bölümle ilgili tek bir enrty girilmemiş nereden hata bulucam ben sen bulduysan söyle :X
hata ortada cnm böcek konusu tekrar ortaya çıktı bunu koyan nulufer neden koyuyor metini seçtiği için elifi kullanamsı için ama bunu yapan nulufer şimdi metine kızıyor ablasıyla uğraşıyor diye ayol sen değilmiydin metine yardım eden 🙂🙂🙂

hata ortada cnm böcek konusu tekrar ortaya çıktı bunu koyan nulufer neden koyuyor metini seçtiği için elifi kullanamsı için ama bunu yapan nulufer şimdi metine kızıyor ablasıyla uğraşıyor diye ayol sen değilmiydin metine yardım eden 🙂🙂🙂
ayol onların aşklarının dengeziliği zaten diziyi izlettiren :F ömer ile elifin sonu belli zati millet nilü ile metini merak ediyor :F

bence dizide izlenecek bir şey kalmadığı için yazmiyiler:XXX benim adım gültepe içni yarım sayfadan fazla mesaj yazılmışş çünkü :A

Haksızlık etme 2 entry girilmiş ve senin bugunkü rızkın bu entry olmuş;
" feride'miz de çocuk gibi yerdi de, mahir silerdi ağız kenarındaki çikolatayı" dediğim, senaristlerinin karadayı formülü izlediği dizi.

Haksızlık etme 2 entry girilmiş ve senin bugunkü rızkın bu entry olmuş;
tek entry bu :A artık karadayıya benzedi haberleri eskidi senaristlerin kopyaladıklarını sağır sultan biliyor:)))

@Forumdash twitterdaki analizci panpamıza göre dizi totoşta çok kötü gidiyi senin gizli tns kaynağında nasl (b)

Son düzenleme:
tek entry bu :A artık karadayıya benzedi haberleri eskidi senaristlerin kopyaladıklarını sağır sultan biliyor:)))

@Forumdash twitterdaki analizci panpamıza göre dizi totoşta çok kötü gidiyi senin gizli tns kaynağında nasl (b)
Öyle bişey değil benimki. Onlar neye göre yapıyorlarsa artık (b) RT ve Fav'la iş götürüyorlar.