Fahriye Evcen Krizlerine Bir Yenisi Daha Eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1411226897.jpg

Star Tv'nin Ay yapım imzalı başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Fahriye Evcen'nin olduğu Kurt Seyit ile Şura İstanbul dizisine bu sezon katılan güzel oyuncu Fahriye Evcen dizinin setinde yarattığı olaylarla gündem olmaya devam ediyor.

En son Kerem Çatay'ın uyarısının olduğu ve tüm set ekibinden özür dilediği haberi çıkmıştı ancak Fahriye Evcen bu seferde öğlen yemeğini beğenmedi. Sete getirilen öğlen yemeğini beğenmeyip kendine özel meyveli yoğurt isteyen güzel oyuncu özel isteğini şu şekilde söyledi:​
“Asla yemem. Bana meyveli yoğurt bulun. Ama sakın bakkala gidip almayın. Ev yoğurdunun içine yeşil elma ve mandalina doğrayın”​

yav he he :F zaten bu kızın çalışştığı ay yapım ve tims de dünkü çocuk bu kaprise dizilerinde tutuyorlar :))) bırakın artık şu yalan haberleri

Leonardo Di Caprio'da bile bu kadar hava ve kapris yok. Sanatı çok yanlış anlamış.
s_f_01_12469_01_02.gif

Yalan haber olabilir, ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz sonuçta... :)

@FahriyEvcen, sen de uğraşıp duracaksın gibi anti-Fahriye'ler ile... :)

Yalan haber olduğu uzaydan belli :F Hayır birde bu habere itibar edenler var :X Ergenlerin haberlerini dikkate almıyorum @aserat54 Twitter da yalanlanıyor bu haberlerin hepsi zahmet edip bi de onları açsanız :F

Haber icerigi baya abartili olmus. Dogru oldugunu sanmiyorum.

Pc geçince atarım 10 dk sonra bu haberi yeni öğrendim öncekiler için söylüyorum ben. Bu haber -7 inanan var mı gerçekten :F? @sokak sanati

Pc geçince atarım 10 dk sonra bu haberi yeni öğrendim öncekiler için söylüyorum ben. Bu haber -7 inanan var mı gerçekten :F? @sokak sanati

Bilmiyorum Ay Yapım yaptırıyorsa kızı cidden ateşe atıyor başka kimsede haber yapmak için uğraşmaz.:D Diğerlerini biliyorduk yani yalan değilmiş ki zaten Kerem Çatay sorunu çözdük demişti.:D

Bilmiyorum Ay Yapım yaptırıyorsa kızı cidden ateşe atıyor başka kimsede haber yapmak için uğraşmaz.:D Diğerlerini biliyorduk yani yalan değilmiş ki zaten Kerem Çatay sorunu çözdük demişti.:D

Meyveli Yoğurt ne ya? :F Ay Yapım böyle basit şeylerden prim kazanmaya çalışmaz ki dizinin bitiş tarihi belli 0.10 reyting de alsa o zamana kadar bitmeyecek kaldı ki dizinin Yurt dışı geliri rahat bir şekilde Türkiye de ki açığını kapatıyor. Star dizinin iki grupta 3'ü geçmesine uğraşıyor sene sonunu görmesi için. :)

Meyveli Yoğurt ne ya? :F Ay Yapım böyle basit şeylerden prim kazanmaya çalışmaz ki dizinin bitiş tarihi belli 0.10 reyting de alsa o zamana kadar bitmeyecek kaldı ki dizinin Yurt dışı geliri rahat bir şekilde Türkiye de ki açığını kapatıyor. Star dizinin iki grupta 3'ü geçmesine uğraşıyor sene sonunu görmesi için. :)

Birilerinin uğraştığı düşünceside saçmalık bence.:D

Bu haberde yalanlanır yakında :F Farah mı sempatik ? :F :F

Bekliyoruz yalanlanmasını tabikide yoksa iyice akıllarda yanlış intibalarda kalacak kızcaz.:A

Farah tabi ki. Eylül meselesi'nde ve gerçek hayattaki röportajlarında ve Beyazın programında çok sempatikti.:love1: ilk başlarda donuk geliyor ama sonra alışıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...