Evet boşlukta uçuyordu bucur kolaysa şimdi alsın 10+ reytingleriGecen hafta yazdığım gibi salı günü dizi boşluğu vardı küçük ağa bu yüzden yuksek çıkıyordu. Kyg salidaki dizi boşluğunu doldurdu dizi AB dizisi değil ama salı dizilerinin hepsi total olunca dizi AB de birinci olmuş
Paramparça da da ışık var gibi 😉İŞTE STARIMIN DİZİSİPARAMPARÇA DA REYTİNGLERİ BÖYLE OLUR AMA ÇARŞAMBA OLURSA...STARİM STARIM BENİM CANİM STARIM
özcan farkıKaderimin yazıldığı gün 20+ Kadında 9.25 almış.😱
AB gurubu toplam deneklerin %13'ünü oluşturuyor. C gurubu %50 aslında bu gurup eski agb bin Totali demek daha doğruBu ABC1 Totale mi Yakın abyemi yakın oluyor yani denek sayısı azmı çokmu onu anlamadım
onun dısında Küçük Ağa Totalde bir kitlesi var k.y.g 5.14 6.22 Çıkartmıs Ab 4.78 6.02 Çıkartmıs ciddi bir sıçrama var ABC1 2 Reytinglik Bir Artıs Var
özcan farkı
özcan farkı
İŞTE STARIMIN DİZİSİPARAMPARÇA DA REYTİNGLERİ BÖYLE OLUR AMA ÇARŞAMBA OLURSA...STARİM STARIM BENİM CANİM STARIM
bu dizinin kitlesi abc1 totale yakın desek ozaman dizi totale hitap ediyor .AB gurubu toplam deneklerin %13'ünü oluşturuyor. C gurubu %50 aslında bu gurup eski agb bin Totali demek daha doğru
Ne zannettin Özcan diziyi zirveye taşıdı Umarım KARAGÜL ü batırmaz diziden çıkışı çünkü çıkınca dizide heyecan aksiyon yönünden bir azalma olduHaberdede öyle yazıyordu zaten adamın diğer adı reyting olacak yakında.
Total tabi dizi ya gecen haftadan beri yazıyoruz))) bakma AB birinciliğine salı AB lık tek Acun var hepsi totis))bu dizinin kitlesi abc1 totale yakın desek ozaman dizi totale hitap ediyor .
Bu nasıl laftır ya ?Kaderimin yazıldığı günü tebrik ederim birazdan bölümü izliycem sınavlar yokken hazır izliyim
Küçük Ağa insallah dahada düşerde biter maalesef diziyi birce bile kurtarmıyor bnm için.
Ayrıca o adamdan boşanir dizi bitince diger dizidekiyle evlenir boyle boyle inşallah bende partneri olurum bi ara @Çiğdem- @xemrexxx @destere
20+ gibi reytinglere nereden bakılıyor. Bana özelden mesaj olarak atar mısın?Kaderimin yazıldığı gün 20+ Kadında 9.25 almış.😱