'Emanet' Sona mı Eriyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
belliydi zaten özlem yılmazdan başrol olursa böyle olur özlem son yıllarda başarısız olmaktan başka birşey yapmadıki dedektif memolide köylü kızını okadar berbat oynadıkı
kaçak dizisidne nurgul karekteri diziden ayrılınca kaçak fanları kurban kestiler kurtulduk diye
bu beceriksizi kalkıp emanette başrole verdiler yine hüsranla sonuclandı çokta normal🙂🙂

belliydi zaten özlem yılmazdan başrol olursa böyle olur özlem son yıllarda başarısız olmaktan başka birşey yapmadıki dedektif memolide köylü kızını okadar berbat oynadıkı
kaçak dizisidne nurgul karekteri diziden ayrılınca kaçak fanları kurban kestiler kurtulduk diye
bu beceriksizi kalkıp emanette başrole verdiler yine hüsranla sonuclandı çokta normal🙂🙂
Sorun kizda degil erkekte :A

Her Koy dizisi 4reyting garanti digilmis demek Bu sezon Koy Dizilerinden Bir Cogu basladi Bitiyor HHahh

Her Koy dizisi 4reyting garanti digilmis demek Bu sezon Koy Dizilerinden Bir Cogu basladi Bitiyor HHahh
İki koy dizisi ayni anda alamıyor tabi))) ilelebet 4 reyting alacak değil ya senaryo düşerse dizi de düşer. Senin mantığına gore koy dizileri sonsuza kadar gider))))

Kaderim yazıldığı gün yayına girince düşmesi bile bu tezi doğruluyor. Dizi eli yüzü duzgunse köylü dizisi 4 reyting garanti

İki koy dizisi ayni anda alamıyor tabi))) ilelebet 4 reyting alacak değil ya senaryo düşerse dizi de düşer. Senin mantığına gore koy dizileri sonsuza kadar gider))))

Kaderim yazıldığı gün yayına girince düşmesi bile bu tezi doğruluyor. Dizi eli yüzü duzgunse köylü dizisi 4 reyting garanti​
Hayr Benim Mantigima Gore Koy Dizileri 3sezondan fazla gitmemeli ama Her koy dizisi 4reyting alamaz Bu gercek Kardesim bu arada Emanet de kotu yapim digildi Reytingleri de iyi gidiyodu Senin de dedigin gibi Rakiblaeri guclu ama Bu sezon Bir cok dizi basladi Koy dizisi Ama Simdi tozlari bile yok

Kaderim yazıldığı gün yayına girince düşmesi bile bu tezi doğruluyor. Dizi eli yüzü duzgunse köylü dizisi 4 reyting garanti​
Hayr Benim Mantigima Gore Koy Dizileri 3sezondan fazla gitmemeli ama Her koy dizisi 4reyting alamaz Bu gercek Kardesim bu arada Emanet de kotu yapim digildi Reytingleri de iyi gidiyodu Senin de dedigin gibi Rakiblaeri guclu ama Bu sezon Bir cok dizi basladi Koy dizisi Ama Simdi tozlari bile yok
Niye köy dizi yok kaderimin yazıldığı gün, urfaliyim ezelden, küçük gelin, yılanların öcü emanete 4 reytingi açtı .. Koylu dizilerden tek aşktan kacilmaz tutmadı

Ayy kıskançlıga bak :D ibretlik resmen insan hem cinsini bu kadar kötülermi :F
@xemrexxx

Niye köy dizi yok kaderimin yazıldığı gün, urfaliyim ezelden, küçük gelin, yılanların öcü emanete 4 reytingi açtı .. Koylu dizilerden tek aşktan kacilmaz tutmadı​
Hayr Yeni dizileri diyorum ben Kaderimin Yazildigi gun Tam koylu dizi syilmaz Ama Muthis Dizi Asktan Kacilmaz Emanet Kadim Dostum tutmadi

Benim bildiğim Fox bir gün değişikliği yapar bence. Keşke tutunsaydı ama bu saatten sonra zor gibi o günde tutunması.

bu ka beğenmiyorsun git sen oyna m.a.alakurtla :F emir ile fferiha gibi olursunuz @Çiğdem- :F
Emre ben artık gerçekten Çiğdemin kıskanç bir insan oldugunu düşünüyorum hem cinsleri hakinda öyle yorumlar yapıyor ki bu kız yakında 3.dünya savaşı çıkarırsa şasma :F
aaa haydin oradan bee sizde :kiki::kiki::kiki:
ben burada kanıtlarla konusuyorum bir tarafımdan uydurmuyorum ayrıca nesini kıskanıcam ben bunun :kiki::kiki::kiki:
kızın son 3 yapımındada dedektif memoli kaçak emanet hepsinde başarısız olmuş yanı
kimse özlem yılmaz başrolde diye diziyi takip etmez bu kız başarısız oluyorsa ne sucum var benim :kiki::kiki::kiki:

ben burada kanıtlarla konusuyorum bir tarafımdan uydurmuyorum ayrıca nesini kıskanıcam ben bunun :kiki::kiki::kiki:
kızın son 3 yapımındada dedektif memoli kaçak emanet hepsinde başarısız olmuş yanı
kimse özlem yılmaz başrolde diye diziyi takip etmez bu kız başarısız oluyorsa ne sucum var benim :kiki::kiki::kiki:
yanındakiler yeteneksiz kız napsın misal koy beni onun yanına partner diye aşkı seyret :F

Allahım sırf kaçaktan ayrıldı diye kötülenir mi ? :F alllahim sana geliyorum :D

Allahım sırf kaçaktan ayrıldı diye kötülenir mi ? :F alllahim sana geliyorum :D
son 3 yaımdan bahsediyorum dedektif memoliyi batırdı
kaçakta bu kız ayrıldı diye kaçak fanları kurban kestiler nerdeyse :kiki::kiki:
emanetide batırdı kimse özlem başrolde diye dizi izlemez hatta bu kız başrol diye izlemezler :kiki::kiki::kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy