'Emanet' Sona mı Eriyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
FOX'un geçtiğimiz ay başlayan yeni dizisi Emanet'ten haber var! Başrollerini Özlem Yılmaz ve Mehmet Akif Alakurt'un paylaştığı dizide sevenlerini üzecek bir gelişme yaşandı.

Dizi ilk haftalarında başarılı sonuçlar elde etse de, geçen hafta yine kendisiyle aynı türdeki Kaderimin Yazıldığı Gün'ün ekrana gelmesi nedeniyle neredeyse 1 reyting kadar düşüş yaşamış ve bir anda tehlike hattına girmişti.

Gelen son dedikodular, dizinin düşük reytingler almaya devam etmesi durumunda yakın zamanda sona erebileceği yönünde. Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen, Engin Şenkan, Semra Dinçer ve Ferit Kaya gibi isimlerin de yer aldığı yapım, "Askerin Dönüşü" adlı Yeşilçam filminin televizyon uyarlaması.

emanet-dizisi-1-bolum-bu-aksam-fox-tv-de-6441492_5082_o.jpg

Son düzenleme:
Başrol yanlışlığı tabi hikayede pek parlak degil

Gelişmeler favoriforumumda olacak. :D

Pek inanmadım habere ama bitebilir dizi düşüşteydi....

Uğursuz uğursuz konuşma Alper. :(
Hakliyim ama bu dizi 2.5-4 arasi aliyordu snn dizin 1-3 arasi. Foxun hedefi çok büyük 2 tane dizisi geliyor düşün artik cansu dereli murat yildirimli pahali projeyi aldılar paraya para demiyorlar 2. Olduklari için yani bu diziyi kiraz mevsiminin hatrina aldilar gibi ve biter gibime geliyor.
Bitmesini istemem gerci ama en bastan foxta baslamaliydi showda dizi tutmaz :(

yav bi insan neden kendini tanımaz

Mehmet Akif Alakurt sakallı karizma tarzıyla bi aksiyon dizisi yapsın kesin tutacak her iddaasına varım bari Beyaz Karanfil'de falan oynasın
gerçi Abdülhey varken 2.planda olur ama olsun

Hikaye gayet iyi fakat Dila Hanım çakması gibi birşey oldu orjini varken taklitlerinden sakının :A

Hakliyim ama bu dizi 2.5-4 arasi aliyordu snn dizin 1-3 arasi. Foxun hedefi çok büyük 2 tane dizisi geliyor düşün artik cansu dereli murat yildirimli pahali projeyi aldılar paraya para demiyorlar 2. Olduklari için yani bu diziyi kiraz mevsiminin hatrina aldilar gibi ve biter gibime geliyor.
Bitmesini istemem gerci ama en bastan foxta baslamaliydi showda dizi tutmaz :(
Fox'a geçtiği de kesin değil zaten belki TV8'e geçmiştir. :) Yılanların Öcü tuttu ya. :)

Yalan da olabilir, ama ben bazı yerlerden öyle duydum. Hem zaten buradaki haberlerin çoğu da bir süre dedikodu çıkıyor zaten... :D

Hangisi? Özlem mi, Mehmet mi? :X
Anlarız bir iki güne. :D:D

Fox'a geçtiği de kesin değil zaten belki TV8'e geçmiştir. :) Yılanların Öcü tuttu ya. :)

Yazin iyi tanittilar ama yilanlarin öcünü :) Keske o tanitimi biraz da ah nerimana yapaydilar veya çiçek baslayaydi izlerdim :(

Ah Neriman için diyorsan TV8 mevzusunu, Acun hayatta almaz öyle diziyi. İlla bir yerlerde konuşulması lazım Kaçak Gelinler gibi. Hem Perran'ıma göre değil orası... :)