"The Walking Dead" 5.Sezonuyla Yine Kendi Rekorunu Kırdı!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
10502096_991985020827656_4526358535457477446_n.png

Ekranlarda kırılmadık rekor bırakmayan The Walking Dead,
geçen sene kendi kırdığı rekoru yine kendisi kırdı.

ABD'nin önde gelen kablolu kanallarından biri olan AMC'nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead geçtiğimiz pazar akşamı ekranlardaki yerini aldı. Hem de ne alma!

Her sezon oldugu gibi bu sezon da rekor açılışıyla sezona merhaba diyen dizi, rekoru yine kimselere kaptırmayacağa benziyor.

Pazar akşamı ekranlara gelen dizi toplam seyircide 17.3 milyon izleyici ile 4.sezondaki açiliş reytingini kırmış oldu. Dizi geçen seneye oranla toplamda %7 oranında artiş gösterdi, ayrıca dizi 18-49 yaş araliğinda da %6 ile büyüme göstererek TV dünyasında 1. numara olmaya devam ediyor.

The Walking Dead'in pazar akşamı reytingleri şöyle;

SaatKategori / Reytingİzleyici(milyon)
9pm (21:00)Toplam / 8.217.3
9pm (21:00)18-49 Yaş / 8.711.0
9pm (21:00)25-54 yaş / 8.39.9

Dizinin TV dünyasındaki rekorları bi kenara dursun, sosyal medyadaki durumuna bakacak olursak yine durumun değişmediğini görüyoruz.

Pazar akşamı Twitter dünyasında kuşlar ötmekten yoruldu ( :X) Dizinin etkisi Twitter'da oldukça büyüktü. 494 bin kullanıcı en az dizi hakkında tweet atarken bu tweetlerin toplam sayısı 1 milyon 320 bin ulaşti. Bu tweetler 7 milyon 436 bin kişiye ulaşırken, toplam gösterim sayısı ise 62 milyon 688 bin gösterime kadar ulaşiyor.

sana bu diziyi izle demiştim cnm hem sezonları az hemde sezon bölümleri az mutlaka izlemelisin 🙂🙂🙂
Bn telefondan yabanci dizi indiremiyorum turk dizileri indirebiliyorum o yuzden turk dizisi izliyorum vampir gunlukleri yeter yani bana 😉

Allaha hamd olsun bu sezonda yüzümüz gülüyor :)
Birde emmy kaptık mi tamamdır :D
Bu reytingler le AMC 2023 yılına kadar devam ettirecek 😉

@destere @Forumdash @Çiğdem- @OzaN @cevaa
@BesaleT @sokak sanati @sürgünüm @Ahmad
Aslında nazar boncuğu koymak lazım ama ben tapatak ta olduğum için koyamadim siz koyarsanız artik :)

:) @yatutarsa senin ilgini çekebilir bu konu :D
Six Feet Under'e ağlayarak nokta koydum, buna mı başlasam acaba? :X

Wayyy bee.😱 Dizi tempo olarak düştükçe hayran izleniyor.:F
tempo düşmedi arttı bence hatta 5x1 deki sahneelr güncel olaylara yakın sahnelerdi kafa kesmeler kelle koparmalar dizide değilde gerçek hayattada ordadoğuda işit soytarılarının uyguladığı yöntem :) günceli yakaladığı için rekor kırmış dizi ?

tempo düşmedi arttı bence hatta 5x1 deki sahneelr güncel olaylara yakın sahnelerdi kafa kesmeler kelle koparmalar dizide değilde gerçek hayattada ordadoğuda işit soytarılarının uyguladığı yöntem :) günceli yakaladığı için rekor kırmış dizi ?

İlk sezonlardakini dedimde evet o sahneer ilk kez denendi. Çok ilginçti.