20 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalnız bu dizide de Zeyno karakterinin takıntısı rolünü oynuyor. Kıza takılmış bırakmıyor. :F

Ben çok şanslıyımdır zaten. Mesela Urfalıyam Ezelden dizisine de Sevdaluktan oyuncular var iki tane. :A
Ohh heo totos takiliyoruz bakalim 😉

Karadayım pazartesinin tek lideri!!!!

Reaksiyonmu yılın dizisi güldürmeyin

Karadayı ABC1'de özeti ile Ulan İstanbul ve Reaksiyon'u geride bırakmış fazla söze ne hacet. :)

Karadayı 3. sezonuyla hala iyi izleniyor.Tebrikler.

Reaksiyon önümüzdeki haftadan A/B'de yeniden 6+ reytinglere yükselir bence.

O Ses Türkiye ve Ulan İstanbul gayet iyi gidiyor.

Beni Böyle Sev baya düşmüştü ama bu hafta yeniden iyi bir yükseliş yaşamış.

Bu Tarz Benim harika reyting ve share'ler almaya devam ediyor.

erkek dizisi ile ab nin ne alakası var birbirinin tersi şeyler:))) erkeklerin izleidkleri total olur genelde :A
Geçen haftada bunu üstünü basa basa söyleseydin. Neyse;

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm kadınlarda 10+ reyting erkeklerde 8.5'a yakın izlenmiş

Reaksyion kadınlarda da erkeklerde de 4 reyting küsür almiş sadece kadınlar 0.10 reyting bişey daha fazla almiş.

Geçen haftada bunu üstünü basa basa söyleseydin. Neyse;

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm kadınlarda 10+ reyting erkeklerde 8.5'a yakın izlenmiş

Reaksyion kadınlarda da erkeklerde de 4 reyting küsür almiş sadece kadınlar 0.10 reyting bişey daha fazla almiş.
bu hafta tns nin ab si inandırıcı oldu dimi :A

karadayı toparlamış ancak hala 8 oran alamamış abc1 de iyi gitmiş vadi olmazsa bu hafta o grupta lider olur
reaksiyon vasat oranlar almış daha yüksek alması lazım
ulan istanbul bu zorlu rakipler içinde sıradan oranlar alıyor
o ses fena değil

O ses 6.08+Ulan İstanbul 5.28 = 11.36 reyting eder hadi 1.36 reytingi Reaksiyona verelim. Yine [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] AB'de zirveyi alamıyor.

Titrek soyunmadı.
ikisini nasıl birlşetirdin :F ben o sesi karadayıya veririm ikisi de senin kıymetli kitlene hitap ediyor (ab yi değil ergenleri kastesiyorum lafı falan değiştirirsin:F)

ikisini nasıl birlşetirdin :F ben o sesi karadayıya veririm ikisi de senin kıymetli kitlene hitap ediyor (ab yi değil ergenleri kastesiyorum lafı falan değiştirirsin:F)
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya veremezsin zaten, yaş düştükçe [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın reytingi düşüyor(kıs kıs)