halil sana benziyi ya ab grubunun ilgisini çekmiştir
Sende amma ballisin ha bi dizide sevdiğin kisi diger sevdigin diziye geliyor
Yalnız bu dizide de Zeyno karakterinin takıntısı rolünü oynuyor. Kıza takılmış bırakmıyor.halil sana benziyi ya ab grubunun ilgisini çekmiştir
Ben çok şanslıyımdır zaten. Mesela Urfalıyam Ezelden dizisine de Sevdaluktan oyuncular var iki tane.Sende amma ballisin ha bi dizide sevdiğin kisi diger sevdigin diziye geliyor
Ohh heo totos takiliyoruz bakalim 😉Yalnız bu dizide de Zeyno karakterinin takıntısı rolünü oynuyor. Kıza takılmış bırakmıyor.
Ben çok şanslıyımdır zaten. Mesela Urfalıyam Ezelden dizisine de Sevdaluktan oyuncular var iki tane.
Benim total AB ayrımım yoktur özentiler gibi.Ohh heo totos takiliyoruz bakalim 😉
Karaguldeki o Muratin yanindaki adam Reaksiyonda oynuyor galiba abi rolunde bu arada @Çiğdem- 😱Benim total AB ayrımım yoktur özentiler gibi.
Geçen haftada bunu üstünü basa basa söyleseydin. Neyse;erkek dizisi ile ab nin ne alakası var birbirinin tersi şeyler)) erkeklerin izleidkleri total olur genelde
bu hafta tns nin ab si inandırıcı oldu dimiGeçen haftada bunu üstünü basa basa söyleseydin. Neyse;
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm kadınlarda 10+ reyting erkeklerde 8.5'a yakın izlenmiş
Reaksyion kadınlarda da erkeklerde de 4 reyting küsür almiş sadece kadınlar 0.10 reyting bişey daha fazla almiş.
Ergenler hala O ses ve Ulan İstanbul izliyor(kıs kıs) O ses Ulan İstanbul yüzünden artamıyor. Ulan İstanbul hele bi bitsin pazartesi reytingi yine eskisi gibi olur.bu hafta tns nin ab si inandırıcı oldu dimi
ergenler derken ab grubunu kastettin zaarErgenler hala O ses ve Ulan İstanbul izliyor(kıs kıs) O ses Ulan İstanbul yüzünden artamıyor. Ulan İstanbul hele bi bitsin pazartesi reytingi yine eskisi gibi olur.
6 ay sonra ilkkez beni uğraştirmadan bir ortak cevaba vardık(kıs kıs)ergenler derken ab grubunu kastettin zaar
kalitenin adresi sana göre ergenler demek
ergen grubu bu hafta karadayıyı tercih etmiş oluyor sana göre yani acaba noldu @destere nin titreği mi soyundu6 ay sonra ilkkez beni uğraştirmadan bir ortak cevaba vardık(kıs kıs)
O ses 6.08+Ulan İstanbul 5.28 = 11.36 reyting eder hadi 1.36 reytingi Reaksiyona verelim. Yine [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] AB'de zirveyi alamıyor.ergen grubu bu hafta karadayıyı tercih etmiş oluyor sana göre yani acaba noldu @destere nin titreği mi soyundu
ikisini nasıl birlşetirdin ben o sesi karadayıya veririm ikisi de senin kıymetli kitlene hitap ediyor (ab yi değil ergenleri kastesiyorum lafı falan değiştirirsin)O ses 6.08+Ulan İstanbul 5.28 = 11.36 reyting eder hadi 1.36 reytingi Reaksiyona verelim. Yine [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] AB'de zirveyi alamıyor.
Titrek soyunmadı.
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ya veremezsin zaten, yaş düştükçe [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın reytingi düşüyor(kıs kıs)ikisini nasıl birlşetirdin ben o sesi karadayıya veririm ikisi de senin kıymetli kitlene hitap ediyor (ab yi değil ergenleri kastesiyorum lafı falan değiştirirsin)