20 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Fox 2 reyting alirsa acimaz :A

Bu arada @Çiğdem- Reaksiyon hala kötü ndn ya ne guzel dizi :(
Karadayim da super gitmis 2 dizide bnm bebeklerim :bhr:
cnm biz pazartesi akşamları üzülmeyiz hiç bence karadayı zirvede bitiriyor sonucta🙂🙂
karadayının yükseliceğini anlamıştım çünkü fragmanda mahir feride öpüşüyordu :A:A:A
bu diziyi o kötü senaryosuna rağmen feride mahir aşkı ve mahirin babasına olan bağı sevgisi ayakta tutuyordu ama bu sezon mahir babasını umursamıyor ferideylede aşk yaşamadığı için kötü reytinglerle başladık senaristlerde bunun farkında olarak hemen mahir feride öpüşme fragmanı çıkaralak bu hafta hemen reytingleri yükselttiler :kiki::kiki::kiki:
ama feride mahir aşkı son sahneyle yine bitti bak gör haftaya yine düşük reytinglerimize geri dönücez karadayı haftaya düşük reyting alıcak öncekiler gibi🙂🙂
çünkü bu haftakı yüksek reytingimiz feride mahir öpüşmesiydi :F:F:F

Karadayı tüm gruplarda çok iyi bir yükseliş yakalamış tebrikler. :) Survivor gelene kadar rahat zirvede olmaya devam eder. :)

Reaksiyon'dan ab'de zirve bekleniyordu zirveye baya uzak kalmış. :A Dizi beklentilerin altında gidiyor. :)

Ulan İstanbul'un özeti çok iyi izleniyor ama yeni bölümde fazla yükselemiyor. Neyse dizi 5 reytingi geçtiği sürece sıkıntı yok bu oranlarla rahatlıkla devam eder. :)

O Ses Türkiye çok iyi gitmiş. :)

Beni Böyle Sev ab'de iyi yükselmiş. :)

Karaday'ım tüm gruplar'da yükselerek 1'inci olmuş Pazartesi'nin tek kralı olduğu haykırmış adeta :D helal Abc1'de 10 yaklaşmış

Rekasiyon geçen haftaki hezimet'den sonra toplarlamış gibi gözüküyor total'de vasat hala ab'si iyi gibi ama bu oranlar kanal'ı tatmin ediyomudur sanmıyorum beklentilerin uzağında...

O Ses yükseliş yakalamış çok iyi durumda

Ulan İstanbul iyi gidiyor kanal için Pazartesi günlerini idare ediyor4-5 arasında gidip geliyor

Ben Böyle Sev ab'de yükselmiş

Son düzenleme:
Karadayı iyi yükselmiş bu hafta. Bundan sonra ipler elimde olmalı bırakmayacağım size konuyu.😡 @ozgur2113 :A

Ulan istanbul ortalama gitmiş. Her zaman ki gibi yani ne ileri ne geri. İdare ediyor.

Reaksiyon Ab'de iyi artmış ama diğer gruplarda vasat.

O Ses normal gitmiş devam etmiş.

Karadayı'm 3 grupta da çok iyi gitmiş. :oley:AB'si düşük diyenlere güzel bir cevap oldu bu. :A Özellikle ABC1'de çok iyi gitmişiz 9 reyting süper. :Z

Reaksiyon beklentilerin altında kalsa da AB'de iyi almış.

Ulan İstanbul'un oranlarında düşüş olsa da 5 reyting gayet iyi. Dizinin özeti de iyi gitmiş. :D

O Ses Türkiye AB ve ABC1'de gayet iyi gitmiş.

Beni Böyle Sev artış yaşamış. Özellikle AB oranları iyi dizinin. :D

Karadayı iyi yükselmiş bu hafta. Bundan sonra ipler elimde olmalı bırakmayacağım size konuyu.😡 @ozgur2113 :A

Ulan istanbul ortalama gitmiş. Her zaman ki gibi yani ne ileri ne geri. İdare ediyor.

Reaksiyon Ab'de iyi artmış ama diğer gruplarda vasat.

O Ses normal gitmiş devam etmiş.
Başka konularla uğraş. :D Gerçi biz geçen hafta da iyi gittik ama ben olmasam da @Yakamoz-Asi var. :A

Karadayı'm 3 grupta da çok iyi gitmiş. :oley:AB'si düşük diyenlere güzel bir cevap oldu bu. :A Özellikle ABC1'de çok iyi gitmişiz 9 reyting süper. :Z

Ulan İstanbul'un oranlarında düşüş olsa da 5 reyting gayet iyi. Dizinin özeti de iyi gitmiş. :D

Başka konularla uğraş. :D Gerçi biz geçen hafta da iyi gittik ama ben olmasam da @Yakamoz-Asi var. :A

Çok beklersiniz bundan sonra iplari alıcam elime.:F

1 haftalık reytingle ab olunmiyi panpa :A

Ulan İstanbul hala çok iyi gidiyor böyle devam ederse hiç bir sorun zaten bölümler çok eğelenceli, tebrikler. :)

AB grubunda Beni Böyle Sev 3 küsür reytinge yükselmiş demek bölüm oldukça iyiydi. Hemen izleyeyim şimdi. :A

Karadayi aksam guzel bir bolumle karsimizdaydi, ratingini'de iyi bi sekilde yukseltmis sevindim. :)
Ulan Istanbul iyi gitmis.
O Ses Turkiye AB ve ABC1'de 6+ alarak cok iyi gitmis, bugun 7'yi gecebilir.
Reaksiyon toparlanmis, yukselis devam edebilir.
Carkifelek Total'de 29. AB'de 99.olmus, sasirdim.