Sezon Finali Özeti-Farklı Hayatlar Sezon Finali için Tıklayınız!!!
Ayşen hamiledir ve hamile kaldığı Mert çocuğu istememektedir,bunun üzerine Ayşen intihar mektubu yazar ve kendini kardeşinin odasında tavanda bulunan kancaya ipi takarak asıp bu hayattan kurtulmak ister,Diğer yandan ikiz kardeşlerden Ebru babasının hapise girmesinin etkisiyle bunalıma girer ve bu hayattan kurtulmak ister ve kendini azgın sulara atar.Merve annesiyle temizlik yapmaya gittiği sırada zengin sevgilisi Selim ile göz göze gelir,Sevilay ise barda tanıştığı ve bir gece beraber olduğu adamla konuşmaya gider ve evlilik kararı alırlar. Mehmet hanoğlunu ise hapiste bıçaklayarak kanlar içinde bırakırlar ...
Ayşen hamiledir ve hamile kaldığı Mert çocuğu istememektedir,bunun üzerine Ayşen intihar mektubu yazar ve kendini kardeşinin odasında tavanda bulunan kancaya ipi takarak asıp bu hayattan kurtulmak ister,Diğer yandan ikiz kardeşlerden Ebru babasının hapise girmesinin etkisiyle bunalıma girer ve bu hayattan kurtulmak ister ve kendini azgın sulara atar.Merve annesiyle temizlik yapmaya gittiği sırada zengin sevgilisi Selim ile göz göze gelir,Sevilay ise barda tanıştığı ve bir gece beraber olduğu adamla konuşmaya gider ve evlilik kararı alırlar. Mehmet hanoğlunu ise hapiste bıçaklayarak kanlar içinde bırakırlar ...
Selim = O güzel temiz ellerini tutabilirmiyim ?
Merve = Benim ellerim hiçte temiz değil (Gözünden yaş gelir)
Merve = Ben senin gözlerine bakınca donuyorum öylece kalıyorum,hayatımı sende yaşıyorum
Selim = Senin gözlerin bana herşeyi unutturuyor,sevgi nedir sende öğreniyorum
Merve ağlamaklı gözlerle Selim'e bakmaktadır
Selim = Ne pahasına olursa olsun seni seveceğim,
Merve (gözleri yaşlı halde)= Sana yalan söyledim
Ağlamaklı halde Selim'in elini bırakır
Merve = Sen bir kapıcı kızına layık değilsin Selim!!
Merve bir eliyle gözünü silerken diğer eliyle gelinliğinin eteğini kaldırarak oradan uzaklaşır.
Selim = Merveeee !!!
Merve = Benim ellerim hiçte temiz değil (Gözünden yaş gelir)
Merve = Ben senin gözlerine bakınca donuyorum öylece kalıyorum,hayatımı sende yaşıyorum
Selim = Senin gözlerin bana herşeyi unutturuyor,sevgi nedir sende öğreniyorum
Merve ağlamaklı gözlerle Selim'e bakmaktadır
Selim = Ne pahasına olursa olsun seni seveceğim,
Merve (gözleri yaşlı halde)= Sana yalan söyledim
Ağlamaklı halde Selim'in elini bırakır
Merve = Sen bir kapıcı kızına layık değilsin Selim!!
Merve bir eliyle gözünü silerken diğer eliyle gelinliğinin eteğini kaldırarak oradan uzaklaşır.
Selim = Merveeee !!!
---------------YAKINDA !!!!---------------
@pompy @kvp-medya @Çiğdem- @cookies @Harunnn60 @destere @beyazsoy @eros @EnveR @ABAY_06 @TubAsi @aserat54 @FahriyEvcen @denizz19 @Bully @sürgünüm @pompy @Maskeli Fedai[ @mrt-06 @sokak sanati @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @yatutarsa @OzaN @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx @papuleoo @HachiKo @Billy Kane @Yakamoz-Asi @*YıldırıM* @pompy @KayıpSehir
Son düzenleme: