- Reaksiyon puanı
- 13,173
- Puanı
- 1,059
Denge
6.bölüm
Gulten baskomiser ve ekibine is işbip militanlarınin eylem yapacağı istihbarati gelir.
Avukat kemal işbiple görüşür
Radikal islamcılardan @pompy, maskesiz, ve Şaşı'dır
Necati Huzederiğ :şeriat için kafirlere ,siyonistlere, budistlere, Yahudilere ermenilere, hristiyanlara bu dünyayı dar edeceğininize Allah huzurunda şerefim uzerine yemin ediyorum
şaşı: hadi gidiyoruz oğullarım
Çiğdem izin vermem oğullarını dava için verincemi müslüman olacaksın
Eğer polise gidersen duyarım ve seni müslümanlığa düşmanlıktan idam kararını verdirtitim
ilk eylem yeri
Slow dans kursu okullar ve alışveriş merkezidir.
Arjen, yağmur ve sıniftaki erkek arkadaşları bomba sesi ihbarini alan ali ozan komiser: bomba bu , kızlar tuvaletinde girmeyin der ve tuvaletki bombayı atlarlar
Ve bomba patlar .
Ali ozan komiser :bu onlar, radikal islamcılar yani
Gülsena komiser :geliyorum
-Toparlanın Cevahir'e Şişli'ye bomba patlamış
G.mail alışverişinde sinema seyreden sevgililer ve cocuklarin olduğu sirada ve lima parknı patlatirlar
Gulten: baskomiser bune böyle
Ali komiser :bunlar müslümanlığı böyle bişey zannediyorsa yanılıyordurlar
Champion tv ye ve halkın kahramanları dizisine Kasımpaşa militanları bombalı saldırı olur .
Halk yapım kaset kamyonunun önünü kesip patlatirlar .
Halk yapımı zarar verirler ve eşlerinide oğulunuda kızınıda halkın yıldızı dizisi
Ve halkın doktorlarida nasibini almıştır.
Bir tek bu saldırıdan edison mafyası kurtulmustur
Ve televizyon denetleme kurumu cezayı verir 460.000 lira ceza keser iki diziyede toplamda 900.lira ceza kesilir kanala
Ve 3 hafta yayınlanma yasağı yerine edison mafyası tekrariyla yayinlanicak
6.bölüm sonu
6.bölüm
Gulten baskomiser ve ekibine is işbip militanlarınin eylem yapacağı istihbarati gelir.
Avukat kemal işbiple görüşür
Radikal islamcılardan @pompy, maskesiz, ve Şaşı'dır
Necati Huzederiğ :şeriat için kafirlere ,siyonistlere, budistlere, Yahudilere ermenilere, hristiyanlara bu dünyayı dar edeceğininize Allah huzurunda şerefim uzerine yemin ediyorum
şaşı: hadi gidiyoruz oğullarım
Çiğdem izin vermem oğullarını dava için verincemi müslüman olacaksın
Eğer polise gidersen duyarım ve seni müslümanlığa düşmanlıktan idam kararını verdirtitim
ilk eylem yeri
Slow dans kursu okullar ve alışveriş merkezidir.
Arjen, yağmur ve sıniftaki erkek arkadaşları bomba sesi ihbarini alan ali ozan komiser: bomba bu , kızlar tuvaletinde girmeyin der ve tuvaletki bombayı atlarlar
Ve bomba patlar .
Ali ozan komiser :bu onlar, radikal islamcılar yani
Gülsena komiser :geliyorum
-Toparlanın Cevahir'e Şişli'ye bomba patlamış
G.mail alışverişinde sinema seyreden sevgililer ve cocuklarin olduğu sirada ve lima parknı patlatirlar
Gulten: baskomiser bune böyle
Ali komiser :bunlar müslümanlığı böyle bişey zannediyorsa yanılıyordurlar
Champion tv ye ve halkın kahramanları dizisine Kasımpaşa militanları bombalı saldırı olur .
Halk yapım kaset kamyonunun önünü kesip patlatirlar .
Halk yapımı zarar verirler ve eşlerinide oğulunuda kızınıda halkın yıldızı dizisi
Ve halkın doktorlarida nasibini almıştır.
Bir tek bu saldırıdan edison mafyası kurtulmustur
Ve televizyon denetleme kurumu cezayı verir 460.000 lira ceza keser iki diziyede toplamda 900.lira ceza kesilir kanala
Ve 3 hafta yayınlanma yasağı yerine edison mafyası tekrariyla yayinlanicak
6.bölüm sonu