Dizinin RPG'si de Zirvede

abay seni anti mycilik yap diye çağırdı sen başka konuya takıldın:))​
Yok Çarpıtma ben @beyazsoy bilgi almak ve gerçekleri öğrenmek için çağırdım

Hala carpitiyon yahuu )) senin dediğinin yanlış olduğunu söyledim daha ne diyeyim ))
sen demdin mi bütüne bakarsak abd dizileri önde diye :) ben türk dizilerini bütün olarak almadım 2013 yılındaki my yi söyledim o da abd dizilerini solladı geçti :)))

sen demdin mi bütüne bakarsak abd dizileri önde diye :) ben türk dizilerini bütün olarak almadım 2013 yılındaki my yi söyledim o da abd dizilerini solladı geçti :)))
Carpit carpit))) sen genel olarak my birinci dedin link versin ben de hayır 2013 için dedim sen hayır diyince ben mantıklı olarak aciklamdim sonra nasıl olduysa anladın kabul ettin en cok izlenen dizi my değil asi @*Dream* olsa da sana cevap verse)))

Carpit carpit))) sen genel olarak my birinci dedin link versin ben de hayır 2013 için dedim sen hayır diyince ben mantıklı olarak aciklamdim sonra nasıl olduysa anladın kabul ettin en cok izlenen dizi my değil asi @*Dream* olsa da sana cevap verse)))
asi en çok izlenen pembe dizi seçildi ayrıca yıllar geçti üzerinden ondan çok izlenen bir sürü türk pembe dizisi de var normal dizi de var:)))

çarpıtmıyorum panpa sen destere ile anlaşıyon anca:))) onunlada dizi bitirmek konusunda:XXX

asi en çok izlenen pembe dizi seçildi ayrıca yıllar geçti üzerinden ondan çok izlenen bir sürü türk pembe dizisi de var normal dizi de var:)))

çarpıtmıyorum panpa sen destere ile anlaşıyon anca:))) onunlada dizi bitirmek konusunda:XXX
Vallahi sen iki dakika önce dediğini inkar ediyon bunu da inkar etmen normal)) yazılanlar ortada beni geri döndürme ayni mesajda senden çoklu alıntı yapmaktan biktim)))

Vallahi sen iki dakika önce dediğini inkar ediyon bunu da inkar etmen normal)) yazılanlar ortada beni geri döndürme ayni mesajda senden çoklu alıntı yapmaktan biktim)))
nben mesajları düz mantıkla okuyorum seninki biraz pompişik mantık
Türk dizileri amarikan dizilerinden daha iyi bunu bir anlamayan @destere )))) baksana bize ezelin çalmasını yapıp intikam diye kakaladilar
Asi en çok izleneni bununla ilgili ödül bile aldılar
Sen açtığını konuyu bile anlamamissin))) 2013 raporu o ve haziran dahil değil))
En az 3 kez analtacagiz artik.. @ABAY_06 yaktin basımı)) haberi okusana amerikan dizleri %32 ulaşmış türk dizleri %36 simdi tüm zamanlarda amerikan dizilerini geçmiş olma olasılığmiz var mi))) o rapor yılı için geçerli bir hesaplama
daha doğrsunu bilmiyorsun asi=pembe dizi ; dizi değil bir de bana laf ediyin:))))

bu arada görüyon mu Tayyip-nun karşı çıktığı sülo sonunda abd dizilerini geçirdi:)))

yok lo e çok izlenen türk dizisi my dedim ya değilse diyor ispat için de snei çağırdoı:)))

Asi en çok izleneni bununla ilgili ödül bile aldılar

asi en çok izlenen dizi değil en çok izlenen pembe dizi seçildi arada fark var:)))
aha konusu da burada my ile ilgili
https://fav10.net/forum/threads/türk-dizileri-abd-dizilerini-geçti.234903/#post-2108403

nesini anlamamışım lo :)) 2013 sonu 204 milyon 2014 haziran 300+ milyon :)))

tamam panpa konu zaten 2013 yılı :)))

dediğimi hala söyliyim en çok izlenen türk dizisi my :))) 2013 için de böyle genel için de böyle :)) @beyazsoy

nben mesajları düz mantıkla okuyorum seninki biraz pompişik mantık

daha doğrsunu bilmiyorsun asi=pembe dizi ; dizi değil bir de bana laf ediyin:))))

bu arada görüyon mu Tayyip-nun karşı çıktığı sülo sonunda abd dizilerini geçirdi:)))
My de pembe dizi yahuu )))) TV dizilerin genele ismi bu

My de pembe dizi yahuu )))) TV dizilerin genele ismi bu
panpa bilmediğin alanda konuuşuon al drama-komedi ve pembe dizi dalları :)))
captureasitvfestival.png

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy