Türk Dizilerinin Unutulmaz Evlilik Teklifleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,492
Puanı
1,060
Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Gönül İşleri dizisinde Asrın karakterinin Saadet'e ettiği ilginç evlenme teklifi üzerine Ranini Tv yazarları ekrana damgasını vuran evlenme tekliflerini sıralamış.İşte o liste:

1-Asrın-Saadet;Gönül İşleri

2-Kerem-Zeynep; Güneşi Beklerken

3-Soner-Aylin; Öyle Bir Geçer Zaman Ki

4-Emir-Feriha; Adını Feriha Koydum
http://www.izlevideo.net/adini-feriha-koydum-23-bolum-emir-in-evlenme-teklifi-hq--410656.html

5-Onur-Şehrazat; Binbir Gece

6-Kuzey-Cemre; Kuzey Güney

7-Mahir-Feride ; Karadayı

8-Esra-Behzat; Behzat Ç.

9-Narin-Fırat; Merhamet

10-Eda-Emrah ;Kardeş Payı

11-Zeynep-Ali; Fırtına
fft81_mf2502263.Jpeg

@destere @Forumdash @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @aserat54 @HachiKo @yatutarsa @Harunnn60 @KayıpSehir @cookies @denizz19 @yakup09

Son düzenleme:
Emrah'ın evlilik teklifini 10 kez izlemişimdir, süper. İzlemeyen mutlaka izlesin. :)

Karadayı'da 'Mahir Kara benim' dediği bölümde de evlilik teklifi vardı keşke onu alsalardı. :)

Bence En güzel Ali ile Zeynepmiş.:D Çok güzel yaa.:bhr:

Listede olmasını istediğim Havva ve Yusuf olmalıydı bence.:D

En güzeli Kamran-Feride Çalıkuşu :) Listede Gönül İşleri hariç beğendiğim yok

@xemrexx melun Emre kadına blog yazarı diyosun ama maşallah sitesinden çıktığın yok :A

Bence en güzeli Melekler Korusun'daki evlilik teklifiydi final bölümünde Erkan'ın Esin'e evlenlenme teklif ettiği sahne çok güzeldi. :love1:

En iyisi Emir Feriha'ydı. 4. sırada yer almış. Yani yeni başlayan Gönül İşleri'ni ve Güneşi Beklerken'in ilk 2'de yer alması düşündürücü...

Gönül işlerindeki süperdi ama yaa:X

Yalnız bence Emir ile Feriha da listede olmalı hatta ilk sıralarda daha sonra Zeynep ve Ali :)

Ayrıca Onur'un Şehrazat'a yaptığı teklif paha biçilemezdi :A

ivet bak gönül işlrindeki gayet ab idi :F

bence en iyisi sülonun evlenme tarzıydı direkt imamı getidi [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] yı da şahit yaptırdı evlendi hiç sormadı bile :F @Çiğdem-
Feriha'ya yapılan evlilik teklifi en AB işiydi. Kar altında, takacak bir yüzüğü bile olmadan, romantik sözlerle. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy