Bu Sezona Kimler Damga Vuracak?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,487
Puanı
1,060
Cannes'daki Mipcom Fuarı'nın sona ermesiyle uluslararası alanda öne çıkan oyuncular ve diziler belli olmaya başladı.110 ülkeden 13 800 katılımcının yer aldığı fuar sonunda İzzet Pinto ''bizden iyisi yok'' dedi.
Bu sezon dizi satılan ülke sayısını 75'e çıkarmaya hedefleyen İzzet Pinto, yaptığı açıklamada yeni dönemin yıldızlarının Meryem Uzerli ve Nurgül Yeşilçay olacağını açıkladı.
‘Meryem Uzerli’nin gördüğü ilgi gerçekten etkileyici. Hemen ardından ise Nurgül Yeşilçay geliyor. Aşk ve Ceza’yla Ortadoğu izleyicisiyle buluşan ve çok sevilen Yeşilçay’ın Cannes’da yolda yürürken yabancılar tarafından çevrilip fotoğraflar çektirdiğini söyleyebilirim. Paramparça’yla yeni ve parlak bir dönem bekliyor Nurgül’ü’
Global Agency ile Türk dizilerinin satışı konusunda en önemli isim olan Pinto, geçen yıl 150 milyon doları geçen satış rakmının bu yıl 200 milyonu geçeceğini,250 milyona yaklaşacağını söylüyor.İzzet Pinto'ya en çok başarılı işler Meryem Uzerli'nin yeni dizisi,Reaksiyon,Kaderimin Yazıldığı Gün ve Paramparça olacakken; Kaçak Gelinler dizisine Avrupa ve Ortadoğu'dan yoğun talep varmış.Güzel Köylü ise şaşırtıcı şekilde 7 Güney Amerika ülkesinden teklif almış.
nurgul-yesilcay-resimleri-5523.jpg
10516820_634183950032401_3385803099276273669_n.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @mrt-06 @Bully @yatutarsa @denizz19 @KayıpSehir @Harunnn60 @cookies @HachiKo @*YıldırıM* @aserat54 @ABAY_06 @-potterhead- @gizem ak @Çiğdem- @sokak sanati @yakup09

Son düzenleme:
hahaha tam damga vurucak kişileride bulmuş yanı:kiki::kiki::kiki::kiki:
nurguldende meryemdende hiçbir şey olmaz :Z:Z:Z:Z

Hep Star dizileri ilgi görmüş. Meryem ile Nurgül'e de kesinlikle şaşırmadım... :)

Nurgül'üm damga vuracak zaten. Dizi bomba gibi geliyor en çok yönetmene güveniyorum. :)

Nurgül'ün dizisi belki ama Meryem'in dizisi hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana.

Paramparça belki tutabilir ama Meryem'in dizisi tutmayacak bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok :D

Bunlar mı damga vurcak :D
beğenemedin mi melun.ss
hahaha tam damga vurucak kişileride bulmuş yanı:kiki::kiki::kiki::kiki:
nurguldende meryemdende hiçbir şey olmaz :Z:Z:Z:Z
noldu senin parlaklar yok işte:A
Nurgül'ün dizisi belki ama Meryem'in dizisi hayal kırıklığı olacak gibi geliyor bana.
Paramparça belki tutabilir ama Meryem'in dizisi tutmayacak bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok :D
bir dünya starı meryem tabi damga vuracak ayrıca tutmasa da 42 bölüm devam edecek kurtuluşunuz yok :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy