Maskeli Fedai
Favori Üye
Neden aga ?agalar bir hafta büyük ihtimalle aktif olamayabilirim, haberiniz olsun
aga bugün antalya ya gidiyorum , o yüzdenNeden aga ?
Kazasız belasız git gel aga hem arada gir özletme kendiniaga bugün antalya ya gidiyorum , o yüzden
aga yine görüşürük inşallah
niye aga sen ingilizmisin Türkçen niye kıt düzgünce abartmadan güzel bi şekilde açacaksın konuyuYa neden ben hep kaçırıyorum ya ? Aga videoları varsa atsana ya offf
Ben becerememekten korkuyorum Türkçe kıtıyım. Önce diyorum ki yaparsın Kadir edersin Kadir bak millet nasıl konular açıyor sonra konu aç diyorum sonra yazacak kelime bulamıyorum kısadan hisse gidiyoruz sen hem konuyu da uçurursun
2015 Fan Video
@takas aga bak bu da var
BEYAZ TV'DE..![]()
aga Allah a emanet ol en kısa zamanda bekliyoruz sensiz olmaz ona göreaga bugün antalya ya gidiyorum , o yüzden
aga yine görüşürük inşallah
eyvallah aga imkan bulursam girecem zatenKazasız belasız git gel aga hem arada gir özletme kendini
aga bu arada geçmiş olsun size de @china_shangaieyvallah aga imkan bulursam girecem zaten@takas
sağol aga ,bu işin kadıköyü de var beklerizaga bu arada geçmiş olsun size de @china_shangaisneijder işinizi bitirdi
son golünüzde rezillikti yine top stad dışına çıkacak adam devam ettirdi rezalet
Aga Arena da bizi 3 yıldır yenemiyorsunuzsağol aga ,bu işin kadıköyü de var bekleriz![]()
fark etmez aga orda da işinizi bitiririzsağol aga ,bu işin kadıköyü de var bekleriz![]()
aga arenayı cehenneme çeviriyoruz fenere artık böyleAga Arena da bizi 3 yıldır yenemiyorsunuz![]()
@china_shangai abi dün 6-0 kazanacaz diyordu gördük 6 golüfark etmez aga orda da işinizi bitiririz
aga arenayı cehenneme çeviriyoruz fenere artık böyle![]()
6 mı yok daha neler
Feneri kurtarmak için verdi aga klasik Cüneyt Çakır6 mı yok daha neler
bize anca hakemle gol atabilirler yazık o gole yazık reziller rezil cüneyt çakır ve ekibi o golü nasıl verirler
benim için maç 2-0 dır
Cüneyt Çakırın hatası yok o golde yan hakem batırdıFeneri kurtarmak için verdi aga klasik Cüneyt Çakır
aga bence 233.bölüm kesinlikle 1 numaradırBu sezonun her bir bölümü ayrı bir keyif.. şuan için sıralamam:
230. Bölüm
232. Bölüm
231. Bölüm
233. Bölüm
234. Bölüm
Tapatalk 2