Global Agency'den MIPCOM Çıkartması

büyük ihtimal :)
Reaction, Broken Pieces, Seeds Of Revenge, The Promise, A Part of Me, Against All Odds and Love Biz ile kaçak gelinler ve güzel köylüyü tanıtacak global agency
lo çözdüm dizileri :F

reaction: reaksiyon
broken pieces: paramparça
seeds of revenge: yılanların öcü
the promise: emanet
a part of me: diğer yarım (emin değilim bundn)
againist all odds: küçük ağa büyük ihtimal :F
runaway brides: kaçak gelinler
village girl: güzel köylü
love biz: gönül işleri:

helal olsun selma ergeç e dizi çıkmadan sattırıyor :F fark ı my :F @Forumdash @yakup09 :A
@KayıpSehir @Harunnn60 @yatutarsa @gizem ak @Bully @denizz19 @Çiğdem- @destere @ABAY_06 @sürgünüm @-potterhead- @cookies @ozgur2113
bu arada afişe for :F @mrt-06 :F
seedsofrevenge_630.jpg

bennu,bi nebze sinem, timuçin varken selmaniye de kim oluyor acaba ? :A my'nin bile ekmeğini tırtıklayamaz selma, o kadar umutsuz vak'a :A

bennu,bi nebze sinem, timuçin varken selmaniye de kim oluyor acaba ? :A my'nin bile ekmeğini tırtıklayamaz selma, o kadar umutsuz vak'a :A
dünyanın en çok izlenen 7.programının başrollerinden selma :) diğerlerinin dizilerini topla my kadar izlenmemiştir :A

“I believe that Reaction will be one of the most in-demand drama series of the market,”

“Top actors star in the project, which combines action and romance in a spectacular way. A high-budget production with realistic action scenes, this will be on top of many buyers’ lists.”

demiş izzet pinto reaksiyon için .:) @Forumdash @yatutarsa @Çiğdem- @mrt-06 @yakup09 @Harunnn60

demek ki alıcı çok

“I believe that Reaction will be one of the most in-demand drama series of the market,”

“Top actors star in the project, which combines action and romance in a spectacular way. A high-budget production with realistic action scenes, this will be on top of many buyers’ lists.”

demiş izzet pinto reaksiyon için .:) @Forumdash @yatutarsa @Çiğdem- @mrt-06 @yakup09 @Harunnn60

demek ki alıcı çok
çalılık için roportajlar filan verilmişti ama anca bi kanalda afiş olarak gördük:X

lo çözdüm dizileri :F

reaction: reaksiyon
broken pieces: paramparça
seeds of revenge: yılanların öcü
the promise: emanet
a part of me: diğer yarım (emin değilim bundn)
againist all odds: küçük ağa büyük ihtimal :F
runaway brides: kaçak gelinler
village girl: güzel köylü
love biz: gönül işleri:
AGainist all odds Küçük ağa değilmiş @xemrexxx (kıs kıs kıs) Little Lord'muş Küçük Ağa'nın adı.Ben de diyorum o diziyi kim niye alsın (kıs kıs kıs)

Kanal D'nin For My Son diziside Poyraz Karayel'miş
54211652f493b82898619f29

542117d6f493b82898619f30

@xemrexxx @sokak sanati [USER=85887]@destere@sürgünüm @Harunnn60[/USER] @yatutarsa @gizem ak @Bully @denizz19 @Çiğdem- @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @ozgur2113

AGainist all odds Küçük ağa değilmiş @xemrexxx (kıs kıs kıs) Little Lord'muş Küçük Ağa'nın adı.Ben de diyorum o diziyi kim niye alsın (kıs kıs kıs)

Kanal D'nin For My Son diziside Poyraz Karayel'miş
54211652f493b82898619f29

542117d6f493b82898619f30

@xemrexxx @sokak sanati [USER=85887]@destere@sürgünüm @Harunnn60[/USER] @yatutarsa @gizem ak @Bully @denizz19 @Çiğdem- @ABAY_06 @-potterhead- @cookies @ozgur2113
ben for my son ilgi görüyor dedim :F
againist to odds un konusunda hakim çifti boşamıyormuş düşünmeleri için süre veriyormuşş diyor hangi dizi o zaman o :F

ben for my son ilgi görüyor dedim :F
againist to odds un konusunda hakim çifti boşamıyormuş düşünmeleri için süre veriyormuşş diyor hangi dizi o zaman o :F
al buldum herbişeyi (kıs kıs kıs)

Aganist All Odds - Aşkın Kanunu

A Part Of Me - Kaderimin Yazıldıgı GÜn

Lovebiz - Gönül İşleri

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy