Global Agency'den MIPCOM Çıkartması

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,414
Puanı
1,060
Ay Yapım'ın Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün , 03 Yapım'ın Meryem Uzerli ile katışacağı MIPCOM'a Global Agency çıkarma yapıyor.

Tam 11 yeni programla ile fuara katılacak olan Global Agency'nin sahini İzzet Pinto birçok dizinin başarısından emin gözüküyor.11 yeni proje arasında Reaksiyon,Güzel Köylü ve Kaçak Gelinler de bulunuyor.
149303_192072310961089_2107862886_n (2).jpg

@destere @Forumdash @Çiğdem- @yatutarsa @ABAY_06 @mrt-06 @gizem ak @denizz19 @HachiKo @KayıpSehir @Harunnn60 @-potterhead- @cookies @batuhankaralar

Global Agency daha başlamayan paramparçayı da satışa çıkarmiş @xemrexxx :A
diğer dizilerin hangisi olduğunu anlamamıştım demek biri paramparçaymış :F part of me hangi dizi oluyor la :F seeds of revenge ve toledo falan da var:X

neyse senin ay yapım hata yaptı kss ile kpa yı aynı anda sunacaktı zaten bir dünya starı [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] de olacakken gözler şimdi bir de global agency çıktı ümidi kesip geri dönsünler:X

diğer dizilerin hangisi olduğunu anlamamıştım demek biri paramparçaymış :F part of me hangi dizi oluyor la :F seeds of revenge ve toledo falan da var:X

neyse senin ay yapım hata yaptı kss ile kpa yı aynı anda sunacaktı zaten bir dünya starı [HASHTAG]#meryemuzerli[/HASHTAG] de olacakken gözler şimdi bir de global agency çıktı ümidi kesip geri dönsünler:X
Saydiğin dizileri bilmiyorum ama Paramparça Broken Pieces'dı afişi filan yapılmış :X

Ay Yapım'ın Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün , 03 Yapım'ın Meryem Uzerli ile katışacağı MIPCOM'a Global Agency çıkarma yapıyor.

Tam 11 yeni programla ile fuara katılacak olan Global Agency'nin sahini İzzet Pinto birçok dizinin başarısından emin gözüküyor.11 yeni proje arasında Reaksiyon,Güzel Köylü ve Kaçak Gelinler de bulunuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 40173

@destere @Forumdash @Çiğdem- @yatutarsa @ABAY_06 @mrt-06 @gizem ak @denizz19 @HachiKo @KayıpSehir @Harunnn60 @-potterhead- @cookies @batuhankaralar
Bunun amacı ne yani ödül filan mi verecekler ? :D

Link değil afişi arıyorum bekle :A
nerede o eski mipcomlar :( kuzey güney-fgsn-20dk ve al yazmalım ın doldurduğu alanı tek başına my kaplardı :( hey gidi günler hey:( @destere @Harunnn60 @yatutarsa @cookies @mrt-06 @Çiğdem- @KayıpSehir @gözlemci
fgfdgfdg (2).png

Bunun amacı ne yani ödül filan mi verecekler ? :D
amacı dizileri tanıtmak,satabildiğin yerlere satmak:) sadece diziler yok yeni formatlar,yaışmalar falan da var

Son düzenleme:
Paramparçayı bulamadım ama bunları buldum şimdilik. İmlere kaydetmiştim oysa:( @xemrexxx

wh1eyw.jpg

Başka başlamamiş bir dizi daha satişta:X Günahkar

ao3vc9.jpg

Yazık atv'ye :F:F Elinde en yeni olarak BS'yi kullanmiş :X
zn3n7.jpg

Kanal D diziyi yayından kaldıracak nerdeyse kaç bölüm satıcak adamlara acaba?
4lkjy8.jpg

Paramparçayı bulamadım ama bunları buldum şimdilik. İmlere kaydetmiştim oysa:( @xemrexxx

wh1eyw.jpg

Başka başlamamiş bir dizi daha satişta:X Günahkar

ao3vc9.jpg

Yazık atv'ye :F:F Elinde en yeni olarak BS'yi kullanmiş :X
zn3n7.jpg

Kanal D diziyi yayından kaldıracak nerdeyse kaç bölüm satıcak adamlara acaba?
4lkjy8.jpg
bunlar yoktu listede :F seeds of revenge var o hangisi lo :F

Bilmiyorum hangi dizi de hikayesinde Anadolunun ortasında Karataş diye bi aile varmiş.Bayram ile Fatma aşıkmış birbirine. Yılanların Öcü'mü acaba???
büyük ihtimal :)
Reaction, Broken Pieces, Seeds Of Revenge, The Promise, A Part of Me, Against All Odds and Love Biz ile kaçak gelinler ve güzel köylüyü tanıtacak global agency