ITV Medya 4 Dizisiyle Mipcom'da

kendi sitesinde :X
http://www.ranini.tv/haber/1625/1/itv-inter-medyanin-geleneksel-mipcom-partisi-fuara-damgasini-vurdu

hep türkler katılmış tabi yabancılar meryemin partisine gidince:A
ünlü oyuncu ve yapımcı Burak Sağyaşar,

hangi diziyi yapıyor? Annesi mi ne yapımcıymış gerçi onu biliyordum.

geçen yıl çalıkuşu katılmıştı @Forumdash ın ilgi alanı yani :A
atma bee!!

Dizi ses getirememişti tabii açamadın konuyu(kıs kıs kıs)

annesi işleri oğluna bırakıyor artık :F annesi unutma bni,beni affet,deniz yıldızı bir de haftalık bir dizi var trt de unuttum onun yapımcısı :X

atma bee!!

Dizi ses getirememişti tabii açamadın konuyu(kıs kıs kıs)
konusunu açmışımdır kaçırmam :F dizi 35 ülkeye satıldı daha nolsun :A senin kpa daha 28 de:A

annesi işleri oğluna bırakıyor artık :F annesi unutma bni,beni affet,deniz yıldızı bir de haftalık bir dizi var trt de unuttum onun yapımcısı :X

konusunu açmışımdır kaçırmam :F dizi 35 ülkeye satıldı daha nolsun :A senin kpa daha 28 de:A
KPA mipcom'a gitmeden satildi.Çalılık naptı? Ancak orda satıldı. Hele bi bekleyelim biraz daha Mipcom sonrası ak mı kara mı belli olur. Suan hiçbir yapım satilmadi. Yabancı diziler konusunda da bişey bulamadım daha.

KPA mipcom'a gitmeden satildi.Çalılık naptı? Ancak orda satıldı. Hele bi bekleyelim biraz daha Mipcom sonrası ak mı kara mı belli olur. Suan hiçbir yapım satilmadi. Yabancı diziler konusunda da bişey bulamadım daha.
how to get away with mjurder rekor satış yaptı ya la :F ayeıca nurgül yeşilçayın dizisi 10 ülkeye satılmış :X

geçen seneki konu bu https://fav10.net/forum/threads/Çalıkuşu-cannesda.201354/

kpa yı yunanistan başarısızlığındna sonra balkanalrda alacak kanalı tebrik ederim anca :F

xfactor'ün yapımcısı. Adam mipcom'da özel konuktu.Güya Türkiye onur bilmem bişeysi düzenlenecekti ona dair hiçbişey yok ?
türkiye 2015 in onur konuğu oldu bu seneki onur konuğu meksika idi cahal :F
[HASHTAG]#hurrem[/HASHTAG] türk dizilerini onur konuğu da yaptı sonunda ne büyük kadın:bhr:

2015'te satılacak dizi varsa olur(kıs kıs)
meryemin dizisi olacak işte:A ayrıca halit ergenç de diziye başlar seneye bence boş bırakmazlar adamı sonuçta en çok satılan 2 türk dizisinin başrolü :A berenden de atak bekliyorum :X
senin ergenlerin gözdesi aras bulut iynemli ve hazal kaya da var:A

meryemin dizisi olacak işte:A ayrıca halit ergenç de diziye başlar seneye bence boş bırakmazlar adamı sonuçta en çok satılan 2 türk dizisinin başrolü :A berenden de atak bekliyorum :X
senin ergenlerin gözdesi aras bulut iynemli ve hazal kaya da var:A
Aras ergeniklerin gözdesi mi olmuş?
Halit yapmaz en az 2 sezon ara verir. Meryem haricinde tek bir dizi yok. Haa bi Hazal olur diyorsun o da 13 bölümlük dizi sattırır BKZ: AŞK

Aras ergeniklerin gözdesi mi olmuş?
Halit yapmaz en az 2 sezon ara verir. Meryem haricinde tek bir dizi yok. Haa bi Hazal olur diyorsun o da 13 bölümlük dizi sattırır BKZ: AŞK
aras ergenlerin gözdesi şu an kpa yı saymazsak :A
halit ergenç e iyi bir teklif yaparlarsa şansları var (iyi tekliften kasıt para değil)
meryemin dizisi banko zati :A
hazal da iyi bir kadroyla iş yapabilir bence tabi öne çıkacağı tek esas kız oalcağı bir dizi 13 bölüm sürer anca:X
bereni niye saymıyorsun bence döner seneye hele kösemle dönerse dizi mipcomda coşar:A

aras ergenlerin gözdesi şu an kpa yı saymazsak :A
halit ergenç e iyi bir teklif yaparlarsa şansları var (iyi tekliften kasıt para değil)
meryemin dizisi banko zati :A
hazal da iyi bir kadroyla iş yapabilir bence tabi öne çıkacağı tek esas kız oalcağı bir dizi 13 bölüm sürer anca:X
bereni niye saymıyorsun bence döner seneye hele kösemle dönerse dizi mipcomda coşar:A
Beren'i saymadim kocasıyla bişeyler yapmak istiyor haberleri çıktı morelimi bozdu zaar. Öyle bişey olursa dönemesin inş (kıs kıs kıs)

Beren'i saymadim kocasıyla bişeyler yapmak istiyor haberleri çıktı morelimi bozdu zaar. Öyle bişey olursa dönemesin inş (kıs kıs kıs)
kenanla anca sinema filminde oynar yapımcılar o ka düşmez bence :F daha doğrusu berenin çalışabileceği 3-4 yapımcı var onlar bunu yapmaz:X
(gerçi ay yapıma belli olmaz engin-tuvana dedi fan kafalar ikisini aynı diziye koydu :A)

Küçük Ağa dizisinin olması şaşırtıcı. [emoji54]
oyuncularını düşününce bence normal :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy