- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
AnlaştıkBen de sana 15 bin vereyim o zaman. Anlaştık...
Sana dizi ne kadara mal oluyor bana 650 bine falan
AnlaştıkBen de sana 15 bin vereyim o zaman. Anlaştık...
Nasıl yani, prodüksiyon ücreti gibi bir şey mi? Eğer öyleyse hesaplama zahmetine girmedim açıkçası...Anlaştık
Sana dizi ne kadara mal oluyor bana 650 bine falan
Bende kafadan yaklaşık olarak hesapladim zaten oyuncu masrafi 400 bin falan diger seylerde 250 😉Nasıl yani, prodüksiyon ücreti gibi bir şey mi? Eğer öyleyse hesaplama zahmetine girmedim açıkçası...
Aynen, gerçi etiketlemedim iki bölüme de. Ama bir kişinin daha yorum yapmasından zarar gelmez herhalde...@Ahmad sen neden okumuyosunki forum senaryolarini
Okumuyoki @Ahmad forum dizilerini okusa iyi olcakAynen, gerçi etiketlemedim iki bölüme de. Ama bir kişinin daha yorum yapmasından zarar gelmez herhalde...
Bilgisayar monitöründe forumdaki dizi senaryoları gibi uzun yazıları okumayı pek sevmiyorum.Okumuyoki @Ahmad forum dizilerini okusa iyi olcak
Anladim ama aslinda okusan bagimlilik yapar 😉Bilgisayar monitöründe forumdaki dizi senaryoları gibi uzun yazıları okumayı pek sevmiyorum.
Konu beni sarmadi. Sizi mutluluklar
Okumayi birakma amaKonu beni sarmadi. Sizi mutluluklar
Teşekkürler begendigin icin senin adin neydi aeni ekliyim diziyeGüzel olmuş eline sağlık
Ooo heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.Teşekkürler begendigin icin diger bölüm sen @Çiğdem- in boğazını falan sıkıyosun