ITV Medya 4 Dizisiyle Mipcom'da

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,496
Puanı
1,060
Global Agency'nin yayına başlamamış Gönül İşleri ve Paramparça ile başarılı reytingleri ile dikkat çeken Reaksiyon ve Küçük Ağa dahil 11 programla katılacağı MIPCOM Fuarı'na rakibi ITV-Inter Medya'nın hangi dizilerle katılacağı belli oldu.

Daha önce özel tanıtım videosu haızrlanan Kara Para Aşk'ın, Kurt Seyit ve Şura'da yapıldığı gibi özel davetle tanıtılmayacağı ortaya çıktı.ITV Medya, 2.sezonuna giren Fatih Harbiye; final yapan Not Defteri ve Trt'n iddaalı dizisi Hayat Ağacı'nı da Kara Para Aşk ile aynı anda tanıtacak.

13-16 Ekim tarihlerinde dünyanın önde gelen tv kanalları,yapımcıları ve format sahiplerinin katılacağı fuarda, ITV Medya dizilerini 14 Ekim'de Plage Royale'de tanıtacak.
d1d7a8c2-2a12-413a-9185-9d7b46f4839a.jpg

@destere @Forumdash @sürgünüm @Çiğdem- @mrt-06 @yatutarsa @denizz19 @gizem ak @-potterhead- @olizvel @Yiğitt @RevaN @yakup09 @Harunnn60 @cookies @ABAY_06

Satışları en iyi giden kuvvetle muhtemel KPA olacaktır :) Reaksiyon ve Gönül İşleri satışlarının da iyi gideceğini düşünüyorum :X

Satışları en iyi giden kuvvetle muhtemel KPA olacaktır :) Reaksiyon ve Gönül İşleri satışlarının da iyi gideceğini düşünüyorum :X
koskoca hatice sultanın olduğu dizi elbet satılır :A
ötekinde zaten erkanla nurgül var :X

kpa fazla satılmaz dizi zaten 28 ülkeye satıldı en fazla 35-36 olur mipcomda :X