Kanal D Benim Adım Gültepe - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence kilitlenmez o haberler:A ayça bingöl öbgz ile parladı 2.işi yapıp garantilemedi kendini daha; ilker kızmazı saymıyorum bile aşk ı memnu gibi diziden sonra bile yükselemedi adam demek ki sorun var:X
o zaman tüm my oyuncularında da sorun var, baksana hepsi dökülüyor. :F

ben başrollerşşsayıyorum sen tümüne iniyon :A
sadece başroller için konuşuyorum diye belirtseydin o zaman :A hem kanuninin annesi, nur da başrol sayılır. :F keza gönül işlerinin tekrarları kötü gidiyor, 2. bölümde düşüşe geçebilir. ordada my nin kanal resimlerinde çıkan hatçe vardı :A

sadece başroller için konuşuyorum diye belirtseydin o zaman :A hem kanuninin annesi, nur da başrol sayılır. :F keza gönül işlerinin tekrarları kötü gidiyor, 2. bölümde düşüşe geçebilir. ordada my nin kanal resimlerinde çıkan hatçe vardı :A
beyazoyla konuştuk onu :A my nin çoğu başrolü para için atılmadı öne sadece neboş (1 işi tuttut 1 i tutmadı) selma ergeç (belli değil daha) ve nursuz (gültepe yayından kaldırılınca tutacak :A) dizilere başladı :X

kalan 6-8 kişi dinlenmede :X parayı görüp atılmıyorlar:A

beyazoyla konuştuk onu :A my nin çoğu başrolü para için atılmadı öne sadece neboş (1 işi tuttut 1 i tutmadı) selma ergeç (belli değil daha) ve nursuz (gültepe yayından kaldırılınca tutacak :A) dizilere başladı :X

kalan 6-8 kişi dinlenmede :X parayı görüp atılmıyorlar:A
Parayı görüp atılmama durumu değil bu, herkesin bir bir dökülmesi baya bi korkutmuş diğerlerini anlaşılan :F

hayat yolunda için dediklerin güldürdü :A

Parayı görüp atılmama durumu değil bu, herkesin bir bir dökülmesi baya bi korkutmuş diğerlerini anlaşılan :F

hayat yolunda için dediklerin güldürdü :A
ne alakası var:))) meryeme gittiğinden beri teklif var kadın kabul etmedi; vahide teyze oyunculuk okulu açtı bu sene genç yetenkleri eğiticem dedi; mehmet günsur çocuklarının okulu için italyaya gitti; halit ergenç 2 yıl yok zaten kendi açıkladı;ozan güven bu sene sinema filmlerinde; pelin karahan çocuk doğurici;okan yalabık zati teklifleri kabul etmiyi :XXX

ne alakası var:))) meryeme gittiğinden beri teklif var kadın kabul etmedi; vahide teyze oyunculuk okulu açtı bu sene genç yetenkleri eğiticem dedi; mehmet günsur çocuklarının okulu için italyaya gitti; halit ergenç 2 yıl yok zaten kendi açıkladı;ozan güven bu sene sinema filmlerinde; pelin karahan çocuk doğurici;okan yalabık zati teklifleri kabul etmiyi :XXX
hepsi de güçlü bahanelere sarılmış, gidişat ciddiyetini koruyunca haliyle :A meryem yine yarıda bıraıkırım diye bi 2-3 sene daha yan gelip yatar sonra çalışmaya başlar :F

hepsi de güçlü bahanelere sarılmış, gidişat ciddiyetini koruyunca haliyle :A meryem yine yarıda bıraıkırım diye bi 2-3 sene daha yan gelip yatar sonra çalışmaya başlar :F
her şey para değil işte:))) paraya aldanıp dizi bırakırsan ali kaptandan diloş hanımı kucağına düşen erken petekkaya gibi olursun :)))

Yada başrool olucam diye havalara çıkmaya çalışan ama pat diye çakılan nigar kalfa gibi de :)))))
o zaten artık başrol onu engelleyecek bişi yok :)) ayrıca ilk başrol denemesinden bişi çıkmaz :)) sen öbgz başrolü ile my yan rolünü bir tutuyon demek aferin böyle yola gel :A

1901630_461942110612428_6259083107090941126_n.jpg

Helal olsun Seyfi'ye. :A Fragmanda gösterilseydi ergenler akardı belki diziye. ss

@denizz19 @xemrexxx @yakup09 @sokak sanati @aserat54 @ozgur2113 @eros

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919