jensen ve ıan dekolteli seviyimiş amadekolte benim tarzım değilll![]()
ayy önce bir karşılaşabilimde onlarlajensen ve ıan dekolteli seviyimiş ama![]()
Sedef çok tarz giyinmiş.beren - hazal - serenay 3ude rukuş.
tarz degilsin!
![]()
neboşun reytingiyle kurtarıcan sedefi demekSedef çok tarz giyinmiş.
@xemrexxx Sedef, Hazal ve Nebahat yanyana çok iyi umarım bir dizide oynarlar.![]()
Hangi reyting?neboşun reytingiyle kurtarıcan sedefi demek![]()
my gidince kpa nın zirveyi alacağını düşünenlerin kpa nın neden reyting olarak düştüğünü anlayamadıkları yerdeki reytingHangi reyting?Sadece iyi bir anne kız olurlar diye düşündüm.
![]()
KPA'nın sorunu başka bence.my gidince kpa nın zirveyi alacağını düşünenlerin kpa nın neden reyting olarak düştüğünü anlayamadıkları yerdeki reyting![]()
işte kadının sahnesi fazla olsa kpa 5.5 tan 1.5 a düşerdiKPA'nın sorunu başka bence.Kadının fazla sahnesi yoktu zaten.
![]()
Ben yükseleceğini söylersin diye düşünmüştüm.işte kadının sahnesi fazla olsa kpa 5.5 tan 1.5 a düşerdi![]()
yükseltecek biri yokBen yükseleceğini söylersin diye düşünmüştüm.![]()
gösterseler yeterTuvana yeter.![]()
Tuvana Birce ve Murat gittiğinde YGA'yı sırtladı sultanla.gösterseler yeterzaten birkaç bölüm kıskanç kıskanç ortaya çıkmış dizi 6 ya yaklaşmıştı 5.90 da kalmıştı o geri gidince 4 e döndü
![]()
tüm kadroyu yakmıştıTuvana Birce ve Murat gittiğinde YGA'yı sırtladı sultanla.![]()
Sultan'a helal olsun.tüm kadroyu yakmıştı![]()
sultanla hatice aslan gelsin bir de kıvançla halil ergünSultan'a helal olsun.Meryem'in dizisinde olur inşallah ona entrika yapsın.
![]()
Rüyanda mı gördün sen bunu.sultanla hatice aslan gelsin bir de kıvançla halil ergün![]()
meryeme yakışacak bir kadro kuruyorum şuradaRüyanda mı gördün sen bunu.![]()