15 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Yahu reyting olayını yıllardır takip etmiyordum da bu nedir en fazla 5 reyting? 10 reytingi geçen çok dizi yok sanırım haftada? Benim takip etttiğim zamanlarda öbgzk 23-25 reyting alıyordu, M.Yüzyıl 15-16 reyting, Pusu 14-15 reyting falan alıyordu hatta Arka Sokaklar bile 10'u geçiyordu, 7 reyting başarısız sayılıyordu.

Biraz mağara oldu ama cidden merak ettim bu büyük düşüşün sebenini. Gerçi Abd dizi reytingleri de böyle. :)
Aşiret çocukları seyrediyor babalarının zoruyla

reytinglerin hali ne (

KPA Roma bolumuyle 7 ,6 degil hic 5 reyting bile almiyorsa demek dizinin reytingleri artik yukselmez.Engin&Tuba ve Ay yapimin dizisi icin bu reytingler cok berbat (

Guzel koylu ABgrupundada iyi bakalim sezon sonuna kadar zirvede kalabilecekmi

ZKFO tebrikler

Yılanların Öcü totalde büyük yükseliş yaşamış. Ben dizinin ilk bölümden beri böyle bir yükseliş bekliyordum ve sonunda oldu. Umarım yükseliş devam eder.

Zengin Kız Fakir Oğlan A/B grupunda çok iyi gitmeye devam ediyor. Zirve ile arasında fark çok az ve önümüzdeki hafta zirvede olma şansı çok yüksek. Büyük tebrikler.

Kara Para Aşk hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Diziden artık iyi reytingler beklemiyorum. Karşısında güçlü rakip yokken böyle düşük giden dizi, diğer günlerde 3 reytingi zor alır bence.

Güzel Köylü eski reytinglerine uzak ama hala iyi gidiyor.

Kanal D'nin dizileri Beni Adım Gültepe ve Hayat Yolunda düşük gitmişler. Kanal bu reytinglerden memnun değildir.

Bu Tarz Benim A/B'de 20 share alarak 10. olmuş. :Z

Yılanların Öcü totalde büyük yükseliş yaşamış. Ben dizinin ilk bölümden beri böyle bir yükseliş bekliyordum ve sonunda oldu. Umarım yükseliş devam eder.

Zengin Kız Fakir Oğlan A/B grupunda çok iyi gitmeye devam ediyor. Zirve ile arasında fark çok az ve önümüzdeki hafta zirvede olma şansı çok yüksek. Büyük tebrikler.

Kara Para Aşk hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Diziden artık iyi reytingler beklemiyorum. Karşısında güçlü rakip yokken böyle düşük giden dizi, diğer günlerde 3 reytingi zor alır bence.

Güzel Köylü eski reytinglerine uzak ama hala iyi gidiyor.

Kanal D'nin dizileri Beni Adım Gültepe ve Hayat Yolunda düşük gitmişler. Kanal bu reytinglerden memnun değildir.

Bu Tarz Benim A/B'de 20 share alarak 10. olmuş. :Z
Bu Tarz Benim Daha da yukselcek

Güzel Köylü Total ve AB'de zirvede ama zirvede olan bir dizinin oranları bu kadar mı düşük olur?

Yılanların Öcü Total'de çok iyi bir yükseliş yakalamış. Dizi gayet iyi gidiyor.

Kara Para Aşk'ın oranları çok değişik. Geçtiğimiz haftalarda Totali düşüktü şimdi AB'de 3'lere düştü.

Zengin Kız Fakir Oğlan özellikle AB ve ABC1'de çok iyi gitmiş. Tebrikler diziye.

Benim Adım Gültepe dün akşam özetsiz ve saçma bir reklam düzeniyle yayınlandı. Bir tek ABC1'de iyi gitmiş.

Hayat Yolunda Total'de düşük ama AB ve ABC1'de iyi oranlar almış.

Kadim Dostum, Aşktan Kaçılmaz ve Kaçak Gelinler çok kötü gitmiş. KG gün değiştirmeli kesinlikle.

Yedikule Hayat Yokuşu yeni gün ve saatinde biraz da ZKFO'nun etkisiyle yükseliş yaşamış.

Guzel Koylu oranlarini guzel bir sekilde yukselterek zirvede kalmis, sevindim. :)
Yilanlarin Ocu'nun yukselmesine de sevindim, tebrikler
Carkifelek Total'de 6.2 Ab'de 4.2 share alarak kotu gitmis.

:Fyorumlara gerçekten sadece gülüyorum:D
Güzel Köylü düşmüş diyen arkadaşlar geçen haftanın reytingini mi görmüyorlar artış yaşamış :D
Ab de zirveyi de almış:D
KPA için roma bölüm +7 alır deniyordu ama:D
gültepe ve hayat yolunda fos çıktı:DO kadar tutmaz dedim ama herkes cephe almıştı yok efendim anticiliğin falan diye ama tutmadı işte:DAma urfalıyam ezelden tutar dedim ve tuttu:)

Şaka gibi sonuçlar. :X

Kara Para Aşk gibi bir dizi nasıl bu oranları alır üzücü bi durum.
BAG özetsiz başlamasına rağmen çok iyi gitmiş. Kanal D Benim Adım Gültepe'ye dokunmasaydı şu an zirvede olabilirdi bence.
Hayat Yolunda PT-2'de süper gitmiş inşallah haftaya 4 alırda yerini garantiler.

A/B reytinglerinin haline gel de ağlama. :( Kanal D duy sesimi getir Yalan Dünya`yı PT1`e, A/B`yi ele geçir. Hatta 22.30 gibi Arkadaşım Hoşgeldin ve ya Arka Sokakları gir totali de ele geçir.

Hayat Yolunda eğer PT1`de kalsaydı A/B`nin zirvesini ele geçirirdi bunu eminlikle söylüyorum. Dizinin tekrarları iyi gitti ama Kanal D tutmasın diye diziyi bildiğin PT2`ye aldı. Buna rağmen gayet iyi gitmiş.

Benim Adım Gültepe de iyi gitmiş bence. Kanal D sabır göstermeyi bilmiyor. Eğer 4-5 bölüm daha bekleseydi belki de 5-6`ya yükselebilirdi dizi. Bu tür diziler bazen sonradan açılıyor. 5 bölümde karar vermek için erken.

Kara Para Aşk kötü gidiyor bu sezon.

Güzel Köylü boşlukta coşuyor.

Yılanların Öcü'ne tebrikler. Daha izleyemedim bölümü en yakın zamanda izlemem lazım. :)

Kara Para Aşk beklenen çıkışı yapamamış aksine düşüş yaşamış, ben kesin yükselir diyordum yanıldım. :)

Hayat Yolunda çok yakın zamanda final yapar olan Gültepe'ye oldu o arayı vermeseydi şu an AB'de 1. olabilirdi. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan'a tebrikler, cidden iyi çıkış yakaladı dizi helal. :)

Hayat Yolunda bence çok kötü gitmemiş. Tutmadı demek için erken bence. Ama kanal tekrarlarını yayınlamaya devam etmeli. Ab'de 5 reytinge çıkabilirse devam eder. İnşallah öyle olur. :)

Benim Adım Gültepe için yayından kaldırıldı diyebiliriz sanki. :(

Yılanların Öcü totalde 5 reytinge yükselmiş tebrikler. :)

Hayat Yolunda bence çok kötü gitmemiş. Tutmadı demek için erken bence. Ama kanal tekrarlarını yayınlamaya devam etmeli. Ab'de 5 reytinge çıkabilirse devam eder. İnşallah öyle olur. :)

Benim Adım Gültepe için yayından kaldırıldı diyebiliriz sanki. :(

Yılanların Öcü totalde 5 reytinge yükselmiş tebrikler. :)
Kanal D için 3-4 gün daha icad etsinler ancak öyle başedebiliriz. :D

Gültepe'ye ve Hicran'a sabretmedi bari Hayat Yolunda'ya biraz sabır göstersin kanal başka bir şey istemiyorum. :(
Ama Hicran da sabır gösterilecek gibi değildi. :A

Hayat Yolunda PT2`de düşük aldı, PT1`de olsaydı çok iyi giderdi. Nasıl ki Hicran PT1`de 4 alıp, PT2`de 2-3`e düştü, Hayat Yolunda da aksine PT1`de kalsa AB ve ABC1`de 5 reytingi devirirdi bence.

Üstelik dün bölüm heyecanlı bitti asıl hikaye şimdi başlıyor, Şafakın kocası ortak olacak hastaneye. Bu bölümden sonra yükselebilirdi tabii PT1`de olsaydı. :D

Show`u örnek alsın biraz. Yılanların Öcüne sabr etti 5 reytinge yükseldi bir anda. :D

Ama Hicran da sabır gösterilecek gibi değildi. :A

Hayat Yolunda PT2`de düşük aldı, PT1`de olsaydı çok iyi giderdi. Nasıl ki Hicran PT1`de 4 alıp, PT2`de 2-3`e düştü, Hayat Yolunda da aksine PT1`de kalsa AB ve ABC1`de 5 reytingi devirirdi bence.

Üstelik dün bölüm heyecanlı bitti asıl hikaye şimdi başlıyor, Şafakın kocası ortak olacak hastaneye. Bu bölümden sonra yükselebilirdi tabii PT1`de olsaydı. :D

Show`u örnek alsın biraz. Yılanların Öcüne sabr etti 5 reytinge yükseldi bir anda. :D
Kanal D Hicran'ı ilk bölüm reytinglerinden sonra gözden çıkarmış 1 tekrarla 2.bölüme girdiler tekrar olmadan nasıl yükselecek bu dizi :D

Hayat Yolunda'yı pt-2'ye aldılar artık yapacak bir şey yok yükselmesini beklemekten başka. Kanal D ilk bölüm reytinglerini gördükten sonra bir de pt-2'yi deneyeyim diye düşündü herhalde. Sabır kalmadı kanalda artık. Öncesine onu yükseltebilecek güçlü bir dizi gelse bari. Dünkü bölüm çok iyiydi dediğin gibi dizi güzelleşiyor giderek. Tekrar şart tekrar ben inanıyorum yükselecek. :D

Show'un sabretmekten başka çaresi de yoktu pek aslında olmadı Güldür Güldür'ü yayınlarlardı yine. :F Ama Kanal D'nin bekleyen dizisi çok..

Kanal D Hicran'ı ilk bölüm reytinglerinden sonra gözden çıkarmış 1 tekrarla 2.bölüme girdiler tekrar olmadan nasıl yükselecek bu dizi :D

Hayat Yolunda'yı pt-2'ye aldılar artık yapacak bir şey yok yükselmesini beklemekten başka. Kanal D ilk bölüm reytinglerini gördükten sonra bir de pt-2'yi deneyeyim diye düşündü herhalde. Sabır kalmadı kanalda artık. Öncesine onu yükseltebilecek güçlü bir dizi gelse bari. Dünkü bölüm çok iyiydi dediğin gibi dizi güzelleşiyor giderek. Tekrar şart tekrar ben inanıyorum yükselecek. :D

Show'un sabretmekten başka çaresi de yoktu pek aslında olmadı Güldür Güldür'ü yayınlarlardı yine. :F Ama Kanal D'nin bekleyen dizisi çok..
Bu sene PT2 senesi değil. :( PT2`de yüksek alan tek yapım bile kalmadı.

Neyse Yalan Dünya gelsin bekliyoruz Çarşambaya. :Z

Bu sene PT2 senesi değil. :( PT2`de yüksek alan tek yapım bile kalmadı.

Neyse Yalan Dünya gelsin bekliyoruz Çarşambaya. :Z
Gelsin bakalım da öncelik Şeref Meselesi'nin olur sanki. :D

O değil de Şeref Meselesi'nden hiç ses soluk çıkmıyor kanal tanıtımlarını da döndürmüyor artık. Fırtına öncesi sessizlik mi bu yoksa başka bir sıkıntı mı var acaba (b)

Kanal D resmen Çarşamba gününü harcadı, geçmiş olsun demeyeceğim iyiki oldu birdaha hemen bir dizinin ne saati ile ne de günü ile oynarlar.
Kara Para Aşk 'da reytinglerde eski başarılar yok artık. :(

Kanal D resmen Çarşamba gününü harcadı, geçmiş olsun demeyeceğim iyiki oldu birdaha hemen bir dizinin ne saati ile ne de günü ile oynarlar.
Kara Para Aşk 'da reytinglerde eski başarılar yok artık. :(
Yine oynarlar merak etme 😉
Bnce kanalin en basindan beri plani carsambaya seref meselesini koymak koyarsa arkasinda durur ve zirveyi çok rahat alir ama hayat yolundayi benim adim gultepeyi bana artik hicran deyi ilk bolumlerinse kötü reyting aldiklaei icon harcadi ama urfaliyam ezeldeni harcamak istemiyor gibi duruyor sebebiyse umut vermesi 😉