1-15 Ekim 2014 TV Verileri

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
rating-sonuclari7.jpg

1-15 Ekim tarihleri arasında TNS verilerine göre
TV dünyasındaki reyting verileri şöyle.

Kanal D hem tüm gün hem de prime-time'da zirveyi kimselere kaptırmazken, ensesinde Fox TV varliğini hissetiriyor. Ayrıca Fox TV tüm günde kadınların tercih ettiği kanal haline dönüştü.Star TV Acun'un ayrılmasıyla geçen sezon açık ara yaptiği zirve yarişinda 3.lüğe geriledi. Show TV ise Türkiye maçları ve Güldür Güldür promanın tekrarlarıyla yüzü gülerken, ATV ise bu sezon yaptiği yanliş yayın politikasının cerebesini 5.cilikle ödüyor. TV8'in el değiştirmesiyle birlikte kanal büyük çıkış yakaladı.

mNXlDsX.png

Hem total hem de AB gruplarında maçlar yine en çok izlenenler olurken, dizilerde totalde en çok izlenen Karagül AB'de ise Kurtlar Vadisi oluyor.

o5pmvcc.png

Bir başka kategori olan 20+ yaş üstünü hedef alan ölçümlerde kadınlar yine Karagül'ü tercih etmiş.Erkekler ise yine maçları tercih ederken dizilerdeki tercihi yine Kurtlar Vadisi Pusu oldu.

dweupq1.png

Çok güzel bir analiz olmuş. Yarış bu sene resmen Kanal D-FOX-Star üçlüsü arasında geçecek büyük ihtimalle... :)

Aslında konuyu açmayacaktım ama bari evdeyim ve boştayım bu seferlik açayim dedim.

Herneyse;

Tablolara değinmicem ama şunu da söyleyeyim; Pazartesi günkü reytinglerde şöyle demiştim;
Herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'nın kadın dizisi oldugunu söylüyor. Ey mübarekler o zaman size şunu söylim.

Maç Kadınlarda 11.1~ reyting almiş Erkeklerde 13.5~ reyting almiş. Bugun yarın açıklanacak olan 01-15 ekim reyting verilerinde görürsünüz. (muhtemelen konuyu @xemrexxx yada @mrt-06 açar)

Kadınlar izleseydi [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'yı o zaman o da düşerdi :T: Neyse herşey haftaya belli olur. Olurda yine düşük çıkarsa dizi dediğim gibi Demet Akalın'ın RT'lemesinden dolayı izlenmiştir :F Twitter alemi işte ergenismus dolu:F

Pazartesi günü Letonya Türkiye maçı oldugunda herkes [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] kadın dizisi muamelesi yaptı, işte tabloda da görüldüğü gibi Reaksiyon erkek dizisi kadınlar izlemiyor diye savunuyordunuz ama kadınlar da o gün [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] değil maçı tercih etmiş görüldüğü gibi.

benim dikkatimi çeken o kadar parayi harcayan trt1in geride kalmasi, buyuk bir yelpazede yayindasiniz, paraniz bol, hatta dede olan evlerde liste başisiniz ama bi h*lt yediniz yok, uzucu, çok uzucu.

Kanal D iyi ki bu sezon Vadi'yi almış yoksa zirve zordu... :)

Show Tüm Gün AB'de 2. olmuş Star'la birlikte. :Z ATV bu kafayla gitsin. :A

Benim bu tablodan anladığım Acun'un izleyici -20 yani ergen kitle bu da tablodan çok kolay anlaşılıyor. Normal oranı 7 ama artı 20'lerde 3 reyting daha az. :D

Fox da iyi gidiyor cidden. :)

Kanal d bu sene çok iyi tek rakibi fox tv gibi duruyor. Zaten diğer kanalların işi zor özellikle atv çökmüş resmen.

Aslında oranlara bakınca 3 kanal da birbirine çok yakın...
Eğer kanal d bu sene vadiyi almasaydı 3. kanal olacaktı...
Star tv kaderimin yazıldığı günle ilerki haftalarda yükseliş yaşar bu dizide 2. karagül havası var.Aslında kanalı önünü kurt seyit ve aşktan kaçılmaz dizileri kesiyor.İki dizi de kanalın ortalamasını düşürüyor.

KURTLAR VADİSİ en çok izlenen 2.dizi
Ab'de 1.
Abc1 de 1.
Kadınlarda 2.
Erkeklerde tabi ki 1.

ve bize göre yetersiz reytinglerle
işte efsane kelimesinin karşılığı

Bu arada Kanal D de tüm gruplarda zirvede yer almış eee :D

Aslında oranlara bakınca 3 kanal da birbirine çok yakın...
Eğer kanal d bu sene vadiyi almasaydı 3. kanal olacaktı...
Star tv kaderimin yazıldığı günle ilerki haftalarda yükseliş yaşar bu dizide 2. karagül havası var.Aslında kanalı önünü kurt seyit ve aşktan kaçılmaz dizileri kesiyor.İki dizi de kanalın ortalamasını düşürüyor.
Aynen Vadiyi almasaydı Kanal D 1. olamazdı, Star da Güzel Köylü, Kaderimin Yazıldığı Gün`ü falan yapmasaydı bence 4. olurdu. :)

FOX`da Karagül ve Kiraz Mevsimi olmasaydı 2. olamazdı.

Show maçları yayınlamasaydı 5. olurdu.

Eeee hepsi var ama. Bu yüzden konuşmaya gerek var mı? Yok. :)

DİPNOT: Bence toplamda FOX ele geçirecek zirveyi ay sonunda. Kiraz Mevsiminin yükselişi ve bana göre Küçük Ağa`nın zirveyi kaybedip düşüş yaşaması Kanal D`yi 2.liğe düşürebilir. Ama Urfalıyam Ezelden de tuttu gibi belli de olmaz tabii. :)

bana bir kadın olarak kurtlar vadisi izliyorum diye laf atanlar bu listeyi gözlerine soksunlar bence
kadınlarda 2.olmuş kurtlar vadisi herkes iyice baksın bence
vadinin kadın kitlesini kimse küçümseyemez biz dişi kurtlarda buradayız :Z:Z:Z

Star TV bu haliyle bile üçüncü oluyorsa Kasım'da zirveyi tekrar alabilir. Kaderimin Yazıldığı Gün ve Gönül İşleri dizilerinin tutması garanti gibi. Zaten bayramda da birşey yayınlamadılar. Şayet kanalın Acun'suz zirvede yer almasını isterim. Geçen sene bu yönde iddia etmiştim zirvede yer alacağını :)

Bu arada 1. olan Diğeri tebrik ederim en çok o almış. :D

Star TV bu haliyle bile üçüncü oluyorsa Kasım'da zirveyi tekrar alabilir. Kaderimin Yazıldığı Gün ve Gönül İşleri dizilerinin tutması garanti gibi. Zaten bayramda da birşey yayınlamadılar. Şayet kanalın Acun'suz zirvede yer almasını isterim. Geçen sene bu yönde iddia etmiştim zirvede yer alacağını :)
Kaderimin Yazıldığı gün tutacak kesin de, Gönül İşlerinin tekrarları 1 reytingin altında kalıyor hiç iyiye işaret değil. :(

Aksine KYG gibi bir dizinin tutup da Gönül İşlerinin tutmaması faciaya neden olur. :(

Bu arada 1. olan Diğeri tebrik ederim en çok o almış. :D

Kaderimin Yazıldığı gün tutacak kesin de, Gönül İşlerinin tekrarları 1 reytingin altında kalıyor hiç iyiye işaret değil. :(

Aksine KYG gibi bir dizinin tutup da Gönül İşlerinin tutmaması faciaya neden olur. :(
Kaderimin Yazıldığı Gün dediğin gibi kesin tutar hatta benim beklentim bayağı yüksek , ne yalan söyleyeyim 10+ yapmasını bekliyorum zamanla. :) Gönül İşlerine şu yönde tutacak diyorum en azından AB'de 5 - 6 arası rahat yapabilecek bir dizi. TOTAL'de zaten bir beklentim yok ondan. Dediğim gibi AB'de 5 - 6 yaparsa kanalın ortalaması yükselir. Eylül'de zaten pazar günleri reytinglerde yoktu kanal . Buna şükretmeliler bence :D

Kanal D ve FOX'a tebrikler iyi kapışıyorlar. :)

Show TV gayet iyi gidiyor bu sezon. :) Güldür Güldür, Bu Tarz Benim ve Yılanların Öcü kanalı rahatlatacak gibi. :)

Star zamanla yükselecek gibi. :)

Kaderimin Yazıldığı Gün dediğin gibi kesin tutar hatta benim beklentim bayağı yüksek , ne yalan söyleyeyim 10+ yapmasını bekliyorum zamanla. :) Gönül İşlerine şu yönde tutacak diyorum en azından AB'de 5 - 6 arası rahat yapabilecek bir dizi. TOTAL'de zaten bir beklentim yok ondan. Dediğim gibi AB'de 5 - 6 yaparsa kanalın ortalaması yükselir. Eylül'de zaten pazar günleri reytinglerde yoktu kanal . Buna şükretmeliler bence :D
İşte 5-6 alması için tekrarının 2 falan alması gerekirdi. :( Üstelik tekrarları izlenebilecek bir dizi.

Kaderimin Yazıldığı Gün gibi diziler hep tutmuştur zaten bu da tutacak. Küçük Ağa`yı zirveden indirebilecek tek dizi olacak bence. Ama ikisi de aynı kalitede. :D

İşte 5-6 alması için tekrarının 2 falan alması gerekirdi. :( Üstelik tekrarları izlenebilecek bir dizi.

Kaderimin Yazıldığı Gün gibi diziler hep tutmuştur zaten bu da tutacak. Küçük Ağa`yı zirveden indirebilecek tek dizi olacak bence. Ama ikisi de aynı kalitede. :D
Gönül İşleri'nin tekrarı adamakıllı bir günde yada saatte yayınlanmadı daha. Cuma günü Medcezir'in ardından ve haftasonu tekrarlarıyla toparlar gibi duruyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün'se harbiden köylü dizisi yada şiveli bir dizi değil. Sadece ilk bölümün belli bir kısmı o yönde oldu diye böyle görüş olmasın. Konusu klişe ama kaliteli bir şekilde işlemişler. Adını Feriha Koydum'da çok klişe konu işleniyordu ama kaliteli işleniyordu. Buda öyle bence. Entrikasıda fazla hem :D

Gönül İşleri'nin tekrarı adamakıllı bir günde yada saatte yayınlanmadı daha. Cuma günü Medcezir'in ardından ve haftasonu tekrarlarıyla toparlar gibi duruyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün'se harbiden köylü dizisi yada şiveli bir dizi değil. Sadece ilk bölümün belli bir kısmı o yönde oldu diye böyle görüş olmasın. Konusu klişe ama kaliteli bir şekilde işlemişler. Adını Feriha Koydum'da çok klişe konu işleniyordu ama kaliteli işleniyordu. Buda öyle bence. Entrikasıda fazla hem :D
Pazartesi 2. kuşakta yayınlandı ve kötü gitti...

Kızın kardeşi hastaymış, annesi ölmüş, babası hapise girmiş daha ilk bölümden daha ne olsun? :D

Pazartesi 2. kuşakta yayınlandı ve kötü gitti...

Kızın kardeşi hastaymış, annesi ölmüş, babası hapise girmiş daha ilk bölümden daha ne olsun? :D
Reaksiyon iyi reyting aldı mı ki Gönül İşleri'nin tekrarı iyi izlensin? :D

Adını Feriha Koydum'da durum sanki çok farksızdı. :D Bu arada babasını annesi öldürdüğü için annesi hapse girdi. Tek olay var yani. :D Ne güzel işte her karakterin bir hikayesi var. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy