Aga sen git ilk bolumde ki haline bakÖmer babam gencecik adammış.![]()
abi çok zor be 12Bu hafta total 12 ab 9 aliriz
Ama salak gibi kesiyorlar aga bolumleri ya yapmasinlar sunutürkülere bak fonlara bak be her biri ayrı ayrı efsane
beyaz tv den Allah razı olsun onlar sayesinde eskileri hatırlıyoruz
İlk bölümde de izledim, en az her bölümü 3 defa izlemişimdir.Aga sen git ilk bolumde ki haline bak![]()
Allahin izniyle bu hafta seytanin butun kemiklerini tuz buz edeceztürkülere bak fonlara bak be her biri ayrı ayrı efsane
beyaz tv den Allah razı olsun onlar sayesinde eskileri hatırlıyoruz
abi çok zor be 12
Aynen ben de kac kere izledim sayamadim ama o kadar izlememe rağmen hic sıkmıyor tum diyalogları ezberlemisimdir. Efsane farki da bir baska oluyorİlk bölümde de izledim, en az her bölümü 3 defa izlemişimdir.
Ben ne zaman izlesem ilk günlü gibi izlerim 20 defada izlesem bıkmam.
Sen mesela çok sevdiğin filmi 20 defa izlermisin?Bu da benim için öyle.
Polat yemesine içmesine çok dikkat etmeli şimdi evli adam eşide hamaratsa kilo almamaya dikkat etmeli.Aynen ben de kac kere izledim sayamadim ama o kadar izlememe rağmen hic sıkmıyor tum diyalogları ezberlemisimdir. Efsane farki da bir baska oluyor![]()
Senin buu bolumler kacinci repeteBirazdan Muroyla bitecek
Dikkat eder oPolat yemesine içmesine çok dikkat etmeli şimdi evli adam eşide hamaratsa kilo almamaya dikkat etmeli.![]()
Yazin yazmistim bir daha ki yaza kadar yazmam abiSenin buu bolumler kacinci repete
benimde dikkati mi çekti atlıyolar belliAma salak gibi kesiyorlar aga bolumleri ya yapmasinlar sunu![]()
abi her hafta hayal kırıklığı yaşamaktan bıktım o yüzden yine 9 diyim üstü zor hatta 8 de olabilirAllahin izniyle bu hafta seytanin butun kemiklerini tuz buz edecez))))))
Hic olmazsa su ozeti Moviemax te ki gibi 5 dk yapsinlar 90.bolume kadar en uzun sure 1.30.00 dk. Daha iyi olur ama akil yok kanaldabenimde dikkati mi çekti atlıyolar belli
adam akıllı yayınlasalar daha iyi olacak
Yazmazsan yazma cokta tinnnnnnnYazin yazmistim bir daha ki yaza kadar yazmam abi![]()
Eskiye göre kilo aldığı belli, zayıfken ayrı bir karizmatik gözüküyor.Dikkat eder o![]()
aga adam yıllanmış şarap gibi şuan karizması tavanEskiye göre kilo aldığı belli, zayıfken ayrı bir karizmatik gözüküyor.![]()
Kenan'da kilo aldı, eskiden manken gibiydi (gerçi zaten mankendiaga adam yıllanmış şarap gibi şuan karizması tavan
her ne kadar kenanı da sevsemde kenan yaşlandıkça karizması gidiyor sanki eskiden bi başkayydı o saçları falanda döküldü önleri biraz