Endemol Türkiye'den Yeni Format

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,453
Puanı
1,060
Dizilerle ekranda boy göstermeye hazırlanan Endemol Türkiye bir de yarışma programı hazırlıyor.

İnsanların soruya vereceği cevabı tahmin etmek üzerine kurulu The People's Choice isimli yarışmayı satın alan Endemol Türkiye'nin yöneticilerinden Gökhan Tatarer ''Eyvah Düşüyorum ile yakaladıkları başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini'' söyledi.

Peoples-Choice.jpg

@destere @Forumdash @ozgur2113 @Harunnn60 @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @denizz19

Bu işler şansa, kısmete falan bakıyor artık. Reyting sistemi kimseyi affetmiyor resmen. Yine de başarılar... :)

Dün akşam görmüştüm konuyu :X Açayım dedim ama 500. konum daha özel işlere gitsin dedim :X

Yarışma programı dendiğinde, akla otomatikmen Acun Ilıcalı geliyor. Endemol da iyi tabi ki ama her iş tutmayabiliyor. Doğru seçimlerle, ilgi çekerek, programı tutturabilirler. Biraz zor gibi gözükse de, tutabilir. Doğru seçimlerin yapılması şart. :)

Dün akşam görmüştüm konuyu :X Açayım dedim ama 500. konum daha özel işlere gitsin dedim :X
tanıtım fragmanını gördüm :X sorılar değişikmiş amerikalılar michelle obama ile mi angelina jolie ile mi yemeğe çıkmayı tercih eder diyor :F bizde de tuba mı beren mi sorusu bekliyorum :A @destere @sürgünüm :A

bu arada tüh amerikalılara michelle obama demişler :F

sorular bilgi üzerine dğeil de böyle olursa zevkli olur :X aileler yarışıyor da böyleydi
Sen yazmamişssin konuda ama yarişma interaktif yarişma :X Tv başinda bizde oylayabilecez :X O bakımdan zevkli:X aynı düzenekte Acun'un Rising Star'ıda var.. Bakalım hangisi iyi gidecek:A

Sen yazmamişssin konuda ama yarişma interaktif yarişma :X Tv başinda bizde oylayabilecez :X O bakımdan zevkli:X aynı düzenekte Acun'un Rising Star'ıda var.. Bakalım hangisi iyi gidecek:A
dizisi bitince kıvanç ya da kenanı bu programa sunucu yapsınlar @Çiğdem- türü cevaplamak için birbirini döver:F