Yalan Dünya'da Olay Var!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1404546827.jpg

Gülse Birsel'in yazıp oynadığı ve başrollerinde Altan Erkekli, Füsun Demirel, Hasibe Eren, Olgun Şimşek ve Beyazıt Öztürk'ün bulunduğu Kanal D'nin sevilen komedi dizisine geçen sezon sonlarına doğru katılan Nurseli İdiz sette olay çıkarttı.

Yıllardır ekranlarda boy gösteren oyuncu Yalan Dünya'daki set akışının çok yavaş olması ve sette saatlerce bekletilmesine dayanamadı ve çalışanlara 'Siz kimsiniz? Ben yılların sanatçısıyım. Beni saatlerce bekletemezsiniz' diyerek ateş püskürdü.
Hasköy'de gerçekleşen çekimlerde bu denli sinirlenen Nuseli İdiz'i rol arkadaşları sakinleştirmeye çalışsa da olumlu bir sonuç alınmadı ve seti terk etti.

Nurseli İdiz’in açıklamaları şöyle;

Sette çok mutlu ve keyifliyim. Hiç kimseyle de bir sorunum yok. O gün biraz fazla alınganlık göstermiş olabilirim.Zor günler geçirdiğim doğru. Üç yıl önce öğrendiğim Bipolar bozukluk hastalığım sebebiyle zaman zaman ataklar yaşayabiliyorum ve duygusal olarak acil iniş çıkışlarım olabiliyor…Oldukça zor bir hastalık, bir anda da tedavisi olmuyor…
Herkes bilir ki setlerde ne kabalığım ne de kimseye bir hakaretim olur.O gün de kimseye hakaret etmedim “Benim provam var, birazdan gideceğim.” dedim.Belki biraz ilgi görmek istedim, belki de biraz sanatçı şımarıklığıydı yaptığım…
O gün benimle ilgilenmediler, “Nasılsınız?” bile demediler. Zaten dizi değil jenerik çekimiydi. Dizinin kendi yönetmeni yerine başka bir yönetmen vardı.
Daha sonra da alınganlık gösterdim. Yoksa ne Gülse Hanım ile ne de başkalarıyla hiçbir terbiyesizlik yaşanmadı aramızda; benim kavgam kendimle.

Bu kadın da bir türlü dikkat çekememesinin ekmeğini yiyor resmen. Konuşulmak için böyle ucuz numaralar yapmak yersiz... :)

Büyük meydan okundu.:A Yok @RevaN 'ın SBT dönemindeki çılgın hallerini biliriz o nedenle onu susturamazdın.:A Ama anti yorum atmışsın buda gerçek.ss
böyle bir olay olsa olmasa da bunun reklam olduğu belli sette sürekli duran gazeteci mi ar da olanı biliyorlar biri dışarı sızdırmış :CXXXX ayrıca kpa yı savunan kalmadı yd ne ki:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy