Kurtlar Vadisi Pusu 234.Bölüm Fragmanı

evet eski mekana geri dönmüş, demek pusat ın dakikaları artıcak 🙂
en son tnt sezonunda bu mekanı kullanmıştı çok kızıyordum geçen yıl atv sezonunda kullanmadığı için ama bu bölüm tekrar buraya geçiyor kesin babasıyla ilgilide birşeylerler konusucaklar mezar ziyareti bu bölümde oalbilir hatta :Z:Z:Z

en son tnt sezonunda bu mekanı kullanmıştı çok kızıyordum geçen yıl atv sezonunda kullanmadığı için ama bu bölüm tekrar buraya geçiyor kesin babasıyla ilgilide birşeylerler konusucaklar mezar ziyareti bu bölümde oalbilir hatta :Z:Z:Z
tnt den sonra maskeli sezonunda da kullanmışlardı 🙂 geçen sezon hiç kullanmadılar, polat abisinide yanına alsa fena olmaz aslında ama tabi pek olacak birşey değil

tnt den sonra maskeli sezonunda da kullanmışlardı 🙂 geçen sezon hiç kullanmadılar, polat abisinide yanına alsa fena olmaz aslında ama tabi pek olacak birşey değil
pusatın mekan sahnesinde reytingler artıcaktır hekimoğlu müziği kullanılırsa eğer ayy harika olur :Z:Z:Z

ben bu bölümde kesinlikle oktay kaynarcanın mezar shnesini bekliyorum şimdiden sana söyliyimde
bölümde görürsen benim dediğim aklımda bulunsun cnm :kiki::kiki::kiki:
olur çiğdem aslında polat duran emmiden başlayıp bugüne kadar kaybettiklerini bir ziyaret etse iyi olur gerçi onada tam bir bölüm ayırsalar anca yeter :F

Bence fragmam pek iyi degil :)
Tilki Andrei'e beyaz saclar yakismis :A diziye renk katacak :D Insallah hemen öldürmezler :D

bu bölüm süha yıldızı konusu karşımıza çıkabilir

''türk'lerle ruslar arasında tek bir fark var.
türk'ler kadınları için ölür. ruslar kadınlara değer vermez.''