Birsey sorucam AMC kanalı daha otoriter bir kanal mı ? Çünkü Med Man hariç diğer dizileri derli topluShowtime dizisi oluşundan o çıkarımı yapman lazımdı. Showtime, HBO ve Starz olunca yalnız izlemen lazım.
Bekliyoruz The Affair konusuna.![]()
Birsey sorucam AMC kanalı daha otoriter bir kanal mı ? Çünkü Med Man hariç diğer dizileri derli topluShowtime dizisi oluşundan o çıkarımı yapman lazımdı. Showtime, HBO ve Starz olunca yalnız izlemen lazım.
Bekliyoruz The Affair konusuna.![]()
AMC ve FX biraz daha ulusal kanallara yakın kablolu kanallar. Genel olarak ikisinin reytingleri de daha yüksek tam bilmiyorum durumu ama +18 sahneler yayınlamıyorlar ve hatta küfürleri falan da sansürlüyorlar.Birsey sorucam AMC kanalı daha otoriter bir kanal mı ? Çünkü Med Man hariç diğer dizileri derli toplu![]()
Evet bende katılıyorum breaking bad dizinini araştırırken bir resim gördüm içinde küfür yazan kağıdı sansürlemislerAMC ve FX biraz daha ulusal kanallara yakın kablolu kanallar. Genel olarak ikisinin reytingleri de daha yüksek tam bilmiyorum durumu ama +18 sahneler yayınlamıyorlar ve hatta küfürleri falan da sansürlüyorlar.![]()