Denge 4.Bölüm

Anladım bu İran sence güçlü bir ülke mi ?
Amerika daha doğrusu ilumunati konusunda yazdığım evejelist neoconlar uzun vadede şii sünni kavgası çıkarmayı planlıyor.

Amerika bunun için iranin komsusu sunni afkanistani işgal etti orada irana gelecek tehtihtler bertaraf etti. Sonra diğer komsusu ırak girdi Irağın yönetimini malikiye yani orana verdi. Maliki ne yaptı sünnilere bomba yağdırdı isid doğdu. İranin kontrolündeki suriye de sünniler kazanmasın iranin hukkmu sursun diye Amerika esedi koruyor duruyor. Kisacaaai Amerika irani kuvvetlendiriyor bu 20 yildir uygulanıyor. Bu sayede iran azınlıkta olan şiirleri kuvvetlendirerek sünni şii savaşı çıkarma derdinde . müslümanlar birbirine düşerse ne olur. İsrailin güvenliği sağlanır. İsidin israile bir tehtidini duydum mu

Amerika daha doğrusu ilumunati konusunda yazdığım evejelist neoconlar uzun vadede şii sünni kavgası çıkarmayı planlıyor.

Amerika bunun için iranin komsusu sunni afkanistani işgal etti orada irana gelecek tehtihtler bertaraf etti. Sonra diğer komsusu ırak girdi Irağın yönetimini malikiye yani orana verdi. Maliki ne yaptı sünnilere bomba yağdırdı isid doğdu. İranin kontrolündeki suriye de sünniler kazanmasın iranin hukkmu sursun diye Amerika esedi koruyor duruyor. Kisacaaai Amerika irani kuvvetlendiriyor bu 20 yildir uygulanıyor. Bu sayede iran azınlıkta olan şiirleri kuvvetlendirerek sünni şii savaşı çıkarma derdinde . müslümanlar birbirine düşerse ne olur. İsrailin güvenliği sağlanır. İsidin israile bir tehtidini duydum mu
Gercekten cok iyi bir yorum
Ben zaten işid müslümanlar tarafından yönetildiğine inanıyorum :)

Gercekten cok iyi bir yorum
Ben zaten işid müslümanlar tarafından yönetildiğine inanıyorum :)
İsid de PKK gibi boyle düşünen müslüman akımlar var. İlimunati bunları ayartip destekliyor ayni pkkya yapilan durum. Nerde problem var orayı gazla onlar kavga etsin silah sanayii mali götürsün o ülke batınca IMF gelsin iyice somursun klasik emperyalist taktiği. Bak yunamistana Türkiye seni vuracak dedi silah sattılar adamlar çürüyen silahları aldilar battı sonra imf geldi seni kurtacagim diye yönetimi ele aldı))) ayni eski Türkiye de gibi PKK azdığı donemde en büyük bütçe milli savunmanindi ne oldu Amerika bize bakan atadı kemal derviş