O yüzden Beren ile can çekişiyordu kaç yıldır (tabii kıyaslanamaz )Kvp ve Karagül bence kıyaslananaz bile.Vadi 10 sene zirvede tek rakipsiz
Sen de izliyor musun KARAGÜL'ü ?İşte sizde ayda yılda uğrayan bu kalite bizde her bölüm yaşanıyor. Son bölüm masa örtüsü çekilmedi kimse haftaya duble örtü çekme sahnesi bekliyorum birde.
O yüzden Beren ile can çekişiyordu kaç yıldır (tabii kıyaslanamaz )
Sen de izliyor musun KARAGÜL'ü ?
Ada mükemmeldir .Kendal'a saldırmasını, o sahneyi ah her bölüm bekliyorum.
Bazen Maya'mı kızdırıyor ama iyidir diziye aksiyon( heyecan) katıyor..
Dalgamı geçiyorsun yoksa 😡
Fragmana baktın mı haftaya Özlem pıçaklanıyor galiba 😱
Evet Senin düşüncen 😉 Ne diyeyim şimdi O zaman git Med-cızır izleBana mı dedin.:f Sadece çok yaratıcı bulmuyorum diziyi diyelim.
eger karagul ab y se arka sokaklar ab @xemrexxxBana mı dedin.:f Sadece çok yaratıcı bulmuyorum diziyi diyelim.
Evet Senin düşüncen 😉 Ne diyeyim şimdi O zaman git Med-cızır izle
''cozuttu iyice ''Med-cozur diyosun yanicozuttu iyice.
Melankolik buldu ve çok hoş. Cozurtan [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] .Medcezir olmasın o.
Bence düzelmeye başladı.Melankolik buldu ve çok hoş. Cozurtan [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] .
Bence düzelmeye başladı.
Oha Yaman'ı kötüledi.O Yaman ölmedikçe Medcezir [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG] oalrak kalacak benim için. Sonun Kadar Miraorkun.
Sevmiyorum ama. Odun gibi bir şey. [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG]Oha Yaman'ı kötüledi.
Demek Yaman'ı sevmiyorsun ha! Öleceksin.Sevmiyorum ama. Odun gibi bir şey. [HASHTAG]#medcozur[/HASHTAG]