Çocukluk Günlerimizde Vazgeçemediğimiz Oyuncaklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
Küçükken vazgeçilmezdi hala da satılan oyuncaklar arasında.

images

Gazetelerle birlikte verilen bebek giydirme maketleri
6a00d83451d81c69e2010536b59109970b-800wi.jpg

Yüzük su tabancası
%C5%9Eaka-Y%C3%BCz%C3%BC%C4%9F%C3%BC.jpg

O kadar çok yaptık ki bu kağıttan "seç birini" dedikten sonra bi tekerlemesi vardı sanki o bitince şansına artık ne çıkarsa. :D

images

Su tabancası

Nostalgic-classic-font-b-vintage-b-font-toy-font-b-gun-b-font-font-b-water.jpg

Üfleyerek topu havada tutmaya çalışmak

imgsize.php

Kollara takılır bilezik de yapılırdı :D

Futbolcu kartları

80ler-sporcu-kartlar%C4%B1.jpg

Tetris

images

Atari

images

Cola Turka topu

images

Kames top

kames.jpg

Hugo

Hugo_8_Dschungelinsel_4.jpg

Twilight, The vampire diaries, The originals gibi diziler, filmler bu nesil yüzünden tuttu.

Lazer..

lazer-guvanlik-sistemi-lazerli.jpg

Legolar

images

Çeşit çeşit tasolar

images

taso-nedir-nasil-oynanir-taso-resimleri-300x225.jpg

turkeydigimontaso.jpg

Balık tutma oyunu

images

Plastik askerler

images

Bisikletimizi süslediğimiz boncuklar

images

Tüp kamyonu oyuncağı

images

Çivi + tahta + bozuk para

images

Kırtasiyelerden aldığımız defterin kitabın sağına soluna bastığımız kırmızı renkli damgalar

120007_2.jpg

Atari salonları

images

Misketler

images

Sanal bebekler (Öldü diye gömenler vardı)

images

Tank 90 oyunu

images

Su-halka oyunu

images

O zamanlar bilgisayar yoktu uğraşacak şey çoktu. :)

images

Resimler arasında bir buna rastlamadım hayatım boyunca artık kaç senesininse. :D

Çok güzel zamanlardı :(
Kartların içinde yapıştırma çıkardı birde onun kağıdı olurdu onu tamamlayınca hediye alırdık :D
Eskiler geldi aklımda :T
Tüp Kamyonumu misafirliğe giderken arkadaşa bırakmıştım geldiğimde kırmıştı ne ağlamıştım :(

Çok güzel zamanlardı :(
Kartların içinde yapıştırma çıkardı birde onun kağıdı olurdu onu tamamlayınca hediye alırdık :D
Eskiler geldi aklımda :T
Tüp Kamyonumu misafirliğe giderken arkadaşa bırakmıştım geldiğimde kırmıştı ne ağlamıştım :(
Benimde vardi tüp kamyonlarim :bhr:
Ama sonra doğalgaz geldi :)

Harbiden hangi kafadaymışsınız. :D Beden asılır mı ya beden dersleri boş olsa bile beden dersi yapardık biz. :D :D
Arada çok nadir spor çalışması yaptırırlardı o aralar olsa gerek. Okulun çevresinde tur attırırdı haliyle arka taraf gözükmediği için 2.tur sınıfın yarısı olmuyordu. :A

ahh çok duygulandım gözlerim doldu resmen çocukluk fotolarıma bakıp nezaman büyüdük diyen birisi için bu konu braz ağır olmuş benim için yanı :T

aaa burda olmayan birşeyi söylemek istiyorum benim çocukluk dönemimde çok popülerdi
96 yılıydı galiba konuşan papağan oyuncakları vardı 5 yaşlarında ilk defa tanışmıştım sen ne söylüyorsan aynısını tekrar ediyor istanbuldan amcamlar getirmişti köyde bütün çocuklar ilgimizi çeken ilk şeydi
hahahha benim söylediğim şeyi papağan söyleyince ben korkmuşum o konuştuğu için
anne diyeee ağlıyormuşum papağanda anne diye benimle birlikte haykırıyormuş hahah:F
annem bazen anlatır :F
pp1-eia.jpg

ahh çok duygulandım gözlerim doldu resmen çocukluk fotolarıma bakıp nezaman büyüdük diyen birisi için bu konu braz ağır olmuş benim için yanı :T

aaa burda olmayan birşeyi söylemek istiyorum benim çocukluk dönemimde çok popülerdi
96 yılıydı galiba konuşan papağan oyuncakları vardı 5 yaşlarında ilk defa tanışmıştım sen ne söylüyorsan aynısını tekrar ediyor istanbuldan amcamlar getirmişti köyde bütün çocuklar ilgimizi çeken ilk şeydi
hahahha benim söylediğim şeyi papağan söyleyince ben korkmuşum o konuştuğu için
anne diyeee ağlıyormuşum papağanda anne diye benimle birlikte haykırıyormuş hahah:F
annem bazen anlatır :F
pp1-eia.jpg
Aaa bu oyuncağı ilk defa duydum :(