Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,120
- Puanı
- 1,060
A.s ye ceza verdiler olmaz . a.s geri dönemez )))Çarkıfelek hafta içi tutmadı yaz ayında iyi gitmişdi fakat sonra'dan düştü tekrar A.s dönüş oldu @pompy gözün aydın
İyi ki paylaştin gece gece iyi geldiarka sokaklarda neler oluyor, arka sokaklarda neler oluyor.....dandadadan
hatirladimda paylaşmak istedim...
Nası olduda geri döndü acaba pompy açıklarA.s ye ceza verdiler olmaz . a.s geri dönemez )))
Vallahi ben de merak ediyorum. Hükümet a.s yi affetti sanırım))))Nası olduda geri döndü acaba pompy açıklar
Sanmam affetiini bir işler dönmüştür kesin rıza baba olaya el atmış olabilir )Vallahi ben de merak ediyorum. Hükümet a.s yi affetti sanırım))))
Rıza baban korkacaksin)))Sanmam affetiini bir işler dönmüştür kesin rıza baba olaya el atmış olabilir )
Bakalım bugün ne ka reyting almış )Rıza baban korkacaksin)))
Hükümetle arası duzeldigine gore yükselmiştir ))))Bakalım bugün ne ka reyting almış )
Düzeldimi araları sanmam ama kolay kolay düzelmez benceHükümetle arası duzeldigine gore yükselmiştir ))))
EE geri yerine nasıl geldi @pompy öyle diyordu)))Düzeldimi araları sanmam ama kolay kolay düzelmez bence![]()
Yok arası bozuldu diye kaldırmışlar tekrarını düz mantıkla yerine geldiğine goreAlla alla düzeldimi diyor'du yani inanmam )))
Düz mantık'la olmaz )) pompy açıklasın bakalımYok arası bozuldu diye kaldırmışlar tekrarını düz mantıkla yerine geldiğine gore
kobani eylemlerini durdurtmak içinDüz mantık'la olmaz )) pompy açıklasın bakalım
Kobani eylemleri durdu be hacı Apo mektup yolladı durdu. A.s de hediye sanırım pkklilara))))kobani eylemlerini durdurtmak için