Ben kime anlatıyorum ki seninle hiç uğraşamam Vallaha getirsek önüne kanıt koysak sen ona da bir mazeret bulursunmazaretler bunlar sadece))
Ben kime anlatıyorum ki seninle hiç uğraşamam Vallaha getirsek önüne kanıt koysak sen ona da bir mazeret bulursunmazaretler bunlar sadece))
ben de demiştim ama silindi hep .ss demek ki yakup gibi elemli kederli yazmam gerekiyorO Vadi'ye her zaman elemli tutturmuş sayılmaz bence.![]()
vallaha deme istersenBen kime anlatıyorum ki seninle hiç uğraşamam Vallaha getirsek önüne kanıt koysak sen ona da bir mazeret bulursun
Ben silmişimdir belkiben de demiştim ama silindi hep .ss demek ki yakup gibi elemli kederli yazmam gerekiyor
vallaha deme istersen
kanıta gerek yokvadi kanal d kitlesine uygun bir dizi değil isterlerse 2 hollywood oyuncusu daha gelsin 11 geçemezdi
hangi maçlarıVadi maçları geçen tek yapım
vadinin sadece fragmanlarını bile izleyen biri dediğimi der bence, gerekli olan tek şey bakmak değil görmekhelal olsun bir @yakup09 tutturmuş![]()
Sende elemli ol her zaman sen de kazan taraf olO Vadi'ye her zaman elemli tutturmuş sayılmaz bence.![]()
ben de 10 reytingi geçemez demiştim ama kışkırtıcı fışkırtıcı bulup silmişlerdivadinin sadece fragmanlarını bile izleyen biri dediğimi der bence, gerekli olan tek şey bakmak değil görmek
Sende elemli ol her zaman sen de kazan taraf ol![]()