senin kaynak benim tesbitime göre en sağlam kaynaklardan 🙂yaaaaa vadii ekibinde erkek arkadaşım var![]()
Bu bölüm geçen haftadan kat be kat güzel biran olsun hiç sıkılmadım. Gökhan Kırdar'ın müziklerini dinlerken kendimden geçiyorum zaten. Bu müziği dinledikten sonra Karadayı ve Kaçak'ın müzikleri bana inanılmaz kötü geliyor. Gökhan Kırdar ile Toygar Işıklı arasında dağlar kadar fark varmış bunu birkez daha anladım.Bu bölüm 10+ cok rahat aliriz abi![]()
Hersey aksiyon degildir agaBence gecen bolum daha iyidi aga her sahne aksiyondu![]()
Sacmalamakla alakasi yok aga ben bu bolumu su ana kadar 232.bolumun ustune cikaramadim bu sadece benim dusuncem ne sacmalamasisana bi .... demek istiyorum agaher haltta olduğu gibi yine saçmalıyosun lan bu bölüm geçen bölümü 2 ye katlar her anlamıyla süper be
kesinlikle aga aynen katılıyorumBu bölüm geçen haftadan kat be kat güzel biran olsun hiç sıkılmadım. Gökhan Kırdar'ın müziklerini dinlerken kendimden geçiyorum zaten. Bu müziği dinledikten sonra Karadayı ve Kaçak'ın müzikleri bana inanılmaz kötü geliyor. Gökhan Kırdar ile Toygar Işıklı arasında dağlar kadar fark varmış bunu birkez daha anladım.
Geçen hafta Kara'nın etkisi altında kalmışsınız belli.@Polat Şaşmaz aga bende sen gibi düşünüyorum şu ana kadar geçen bölüm daha iyiydi bana göre de bu bölümde süper tabi 🙂
Ömer baba inanmadığı şeyi söylemez.. Burdan sağ çıkacak mi göreceğiz..Ömer Baba bölüm sonu mu ölecek ? yoksa birazdan mi ? @sürgünüm
şu an pek başka ihtimal yok en fazla kalp krizi geçirirÖmer babanın ölümü İşidin elinden omasın yaa![]()