Black Sails 2. Sezon Yayın Tarihi ve Afişi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
thumbnail_1412703811.jpg

Robert Louis Stevenson’ın klasik romanı olan Define Adası’nda yaşananlardan yirmi yıl öncesini konu edinen, efsane dizi Spartacus'un kanalı Starz ile işbirliğinde çekilen Black Sails'in 2.sezon yayın tarihi ve posteri belli oldu.​

Televizyon tarihinin ilk korsan temalı dizisi 24 Ocak 2015 itibariyle ikinci sezonununa başlayacak.​

Macera ve drama türünde olan dizinin kadrosunda Tobby Stephans, Hannah New, Luke Arnold, Zach Mcgowan, Toby Schmitz, Clare Paget, Mark Ryan gibi isimleri barındırıyor.​

karayıp korsanlarından sonra izlediğim ilk korsan yapımıydı ben başarılı buldum yanı 2.sezonuda izlicem 🙂🙂

daha başlamasına çok varmış? gözümüz yollarda kaldı nerdesin max?

Yabanci dizi konusunda bir kac aydir ciddi bir durgunluk var bende Black Sails, Vikings, Arrow, TWD baslasin artik :))

Niye böyle dizi çekmiyorlar acaba, ben 1o tane olsa izlerim. Hep birbirinin benzeri dizi yapıyorlar. :)
aman benzerlerini yapmasınlar? aslını sevdiğimiz için benzerinide izlemek zorunda kalıp hayal kırıklığına uğrarız , başka bir aslaug ya da lagerta ya da ragnar bulmak imkansız :)