7 Ekim 2014 Salı ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,838
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412783804.jpg

Salı'nın Amerikan reytingleri belli oldu.

Günün en büyük olayı hiç şüphesiz The Flash'ın sezon açılışı oldu. Amerika'nın en çok az izlenen kanalı olan CW da başlayan dizi 1.9 reyting alarak mükemmel bir başlangıca imzasını attı. 1.9 reyting mükemmel çünkü CW 1.0 üstüne bile çok çok nadir çıkabilen bir kanal ve 2009'daki The Vampire Diaries'in ilk bölümünden bu yana ilk kez 1.9'u görebildi kanal.

CBS polisiye dizileriyle oldukça iyi bir gün geçirirken The Voice'un tekrar bölümüyle NBC de iyi bir gün geçirdi.

ABC günün kaybedeni oldu. Yeni dizileri Selfie ve Manhattan Love Story ilk bölümlerine göre çok ciddi kayıp yaşadılar. İki dizinin de ömrünün çok kısa olacağını söylemek şimdiden mümkün. Özellikle Manhattan Love Story en zayıf halka olarak dikkat çekiyor.

Reytingleriyle beklentileri karşılayamayan Agents of S.H.I.E.L.D. 1.7 reytinge gerileyerek en düşük rakamlarını elde etti.

ABC'nin bir başka yeni dizisi olan Forever geçen haftayla aynı reytingi aldı. Dizinin geleceğini şu an için kestirmek zor fakat rakamlar umut verici değil.

Haftanın hemen her günü başarısız olan Fox'un Family Guy tekrarı planı da tutmadı ve Utopia'dan pek de farklı gitmedi. The Mindy Project de aynı reytinglerinde seyrederken New Girl 1.4 reytinge yükseldi.

CW'nun bir diğer dizisi olan Supernatural da 1.1 reytingle geçen sezon açılışına göre düşmesine karşın iyi bir başlangıç yaptı.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSNCIS2.6917.27
NBCThe Voice - Tekrar (8-10PM)2.589.07
CWThe Flash - YENİ DİZİ1.964.79
ABCSelfie1.243.99
FOXFamily Guy - Tekrar0.931.96
8:30PMABCManhattan Love Story0.933.27
9:00PMCBSNCIS: New Orleans2.3715.39
ABCMarvel's Agents of S.H.I.E.L.D.1.754.73
FOXNew Girl1.442.61
CWSupernatural - 10. Sezon Açılışı1.142.48
9:30PMFOXThe Mindy Project132.19
10:00PMNBCChicago Fire2.178.37
CBSPerson Of Interest1.659.63
ABCForever1.345.35

Son düzenleme:
The Flash hakikaten büyük oynamış, inşallah aynı çizgide kalır da artık CW de yarışta olur :)
Manhattan Love Story ve Selfie'ye fazla alışmayın zira fena bozguna uğramışlar.
New Girl kanal ortalamasına göre ideal oranlar almış.

demiştim [HASHTAG]#Flash[/HASHTAG] 5milyonu görür diye:oley: [HASHTAG]#supernatural[/HASHTAG] de adı gibi süper oranlarda: X Boşa efsane demiyoruz:X

flash ın bu reytingini gören cw ve @Forumdash deve kesmeye karar vermiş :F
Biz kurbanı kestik o yuzden böyle rakam aldık :A Allah dualarımızı kabul etti :A

The Flash'tan sürpriz bir başlangıç bekliyordum ama bu kadarı beni de şaşırttı. Gerçekten mükemmel oranlar... Artık 20 tane süper kahramanlık dizisi siparişi verir CW. :D

Selfie daha iyisini hakediyor bence ama yeni başlayan komedilerin hepsi reytinglerde dökülüyor bu sene. Manhattan Love Story'yi zaten bırakmış gibiyim o yüzden üzülmüyorum ona. :D

Agents of S.H.I.E.L.D. biter bence bu sezon, reytingleri beklentilerin çok uzağında. Hatta ABC dizilerinin hepsi biter bu geceki. Seneye yepyeni dizilerle çıkarlar. :):)

the flash bu reytinglerle başlaması çok doğal ayoll arrow torpili var dizinin sonucta arrowun yandizisi ve stephen amelde the flash tanıtımlarında çok yer aldı ilk bölümdede konuk oyuncuydu onun olması bile yeter izlenmeye ayrıca bu dizinin ilk bölümü nete çoktan düşmüştü ona rağmen aynı bölümle yine bu reytingleri aldılar büyük tebrikler 😉😉😉

süpernatural güncel dizilerden en iyi dizidir bence kurtlar vadisi gibide belirli bir izleyici kitlesi var 10 sezon daha oynasalar yine aynı kitle izler bu diziyi :love1::love1::love1:

forever pazartesi akşamları başarılıydı bu bölüm salı yayınladığı için ilk haftada az düşmüş olabilir ama pazarteside ilk yayınlandığında düşmüştü sonrakı hafta yükselmişti gelecek hafta forever tekrardan yükselicektir :Z:Z:Z

the flash bu reytinglerle başlaması çok doğal ayoll arrow torpili var dizinin sonucta arrowun yandizisi ve stephen amelde the flash tanıtımlarında çok yer aldı ilk bölümdede konuk oyuncuydu onun olması bile yeter izlenmeye ayrıca bu dizinin ilk bölümü nete çoktan düşmüştü ona rağmen aynı bölümle yine bu reytingleri aldılar büyük tebrikler 😉😉😉

süpernatural güncel dizilerden en iyi dizidir bence kurtlar vadisi gibide belirli bir izleyici kitlesi var 10 sezon daha oynasalar yine aynı kitle izler bu diziyi :love1::love1::love1:

forever pazartesi akşamları başarılıydı bu bölüm salı yayınladığı için ilk haftada az düşmüş olabilir ama pazarteside ilk yayınlandığında düşmüştü sonrakı hafta yükselmişti gelecek hafta forever tekrardan yükselicektir :Z:Z:Z
Arrow torpili diyorsun ama Arrow'un kendisine fark attı. :):)

Forever ilk haftası değil üç haftadır yayınlanıyor Salı günü. Sadece ilk bölümü Pazartesi yayınlandı. :):)

Arrow torpili diyorsun ama Arrow'un kendisine fark attı. :):)

Forever ilk haftası değil üç haftadır yayınlanıyor Salı günü. Sadece ilk bölümü Pazartesi yayınlandı. :):)
ben her hafta netten salı izliyorum dünde öyle izledim demiştim galiba bu diziyi pazartesi nete koyuyorlar salı günüde izlenmiş bölümü canlı veriyorlar :kiki::kiki::kiki::kiki:

ben her hafta netten salı izliyorum dünde öyle izledim demiştim galiba bu diziyi pazartesi nete koyuyorlar salı günüde izlenmiş bölümü canlı veriyorlar :kiki::kiki::kiki::kiki:
Aa ndn boyle yapiyorlar acaba sonra ndn reyting almadik bnde izlemem tabi onun yerine netten izlerim 😉

Aa ndn boyle yapiyorlar acaba sonra ndn reyting almadik bnde izlemem tabi onun yerine netten izlerim 😉
bilmiyorum cnm @OzaN dediğine göre dizi salı yayınlanıyormus ben bu sezn tüm bölümlerini pazartesi izledim yanı pazartesi nette oluyor salı geceside canlı diye kanalı yayınlıyor hiç anlamadım:kiki::kiki::kiki:

bilmiyorum cnm @OzaN dediğine göre dizi salı yayınlanıyormus ben bu sezn tüm bölümlerini pazartesi izledim yanı pazartesi nette oluyor salı geceside canlı diye kanalı yayınlıyor hiç anlamadım:kiki::kiki::kiki:
Garipmis :kiki: o kanalı kapatsinlar bence nettende izleniyor nasıl olsa :)

Güncellemeler geldi.

The Flash 0.1 daha yükseldi, Supernatural 0.1 düştü.
Selfie, Agents of S.H.I.E.L.D. 0.1 yükseldi, yükselmeyen Manhattan Love Story iyice zayıf halka olarak kaldı.
New Girl 0.1 yükseldi.

@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @Harunnn60 @-potterhead-
süpernaturala fark etmez bence herşeye rağmen çok iyi başladık :love1::love1::love1:
the flash yükselmeside çok harika olmuş kesinlikle ama bukadar yüksek başlamaları braz tehrikeli gibi görüyorum ben hedefleri çok yükseldi 2.bölümdende bukadar reyting almaları gerekicek yoksa düşme olmuş olucak 🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy