Kurtuldukları iyi olmuşhttp://www.ifolki.com/2014/10/07/mosalsal-harim-soltan-4-modablaj-ep-109-online-109-مسلسل-حريم-السلطان-الجزء-الر.html
lö burada arapça dublajlı ingilizce altyazılı final bölümü var74.29 yeni bölüm 45.31 reklam helal osn ye ne para kırdı be finalden
@destere @Çiğdem- @ABAY_06 @yatutarsa @sürgünüm @Bully @gizem ak @Harunnn60 @cookies @HachiKo @KayıpSehir @Forumdash
dizi için özel 2 saatlik yayın olmuş afk finaline yapmamıştı osn@denizz19
neyse ki dubai tv körfez ülkelerinde; mbc mısırda; nessma tv kuzey afrikada 3.sezondan tekrar başlatıyorKurtuldukları iyi olmuş
Posttan bişey anlamadım
Ben osn kanalının facebook baktım ,Posttan bişey anlamadımReklam var mı bak videoya
![]()
reklam varsa bakmıcan mıPosttan bişey anlamadımReklam var mı bak videoya
![]()
Arapça dublajlıreklam varsa bakmıcan mıtabi ingilizce altyazılı my seni bozar
![]()
olsun bu sayede herkes izleyebilecek diziyiArapça dublajlı![]()
Sabırlar ordakilereneyse ki dubai tv körfez ülkelerinde; mbc mısırda; nessma tv kuzey afrikada 3.sezondan tekrar başlatıyorbu kaliteden bıkmaz kimse :C
hala gümüşü izliyor adamlarSabırlar ordakilere
Hislerime tercüman olmuşsun.
Gültepe ve Hicran dan tecrübe kazandımHislerime tercüman olmuşsun.![]()
Demeye gerek yok kalite reytingle ölçülemiyor Türkiyede.sevdaluk demicen mi![]()
Ben Hicran'ı izlemedim ama ilk bölüm haricinde. O da hatır içinGültepe ve Hicran dan tecrübe kazandım![]()
ortadoğudan bahsediyi konu bir oku da yorum yapDemeye gerek yok kalite reytingle ölçülemiyor Türkiyede.
Ben Hicran'ı izlemedim ama ilk bölüm haricinde. O da hatır için![]()
Yok ben konuyu anladım ama Sevdaluk demeyecen mi dedin ya o yönden dedim ama Ortadoğu severdi bence ya.ortadoğudan bahsediyi konu bir oku da yorum yap![]()