Aga Vadiyi ac yorgunluk morgunluk kalmazaga bende gıcık oluyorumda şimdi yorgunum aklıma fazla kelime gelmedi ondan yazdım yani 🙂
tamam aga seni mi kırcam yerleini değiştiriyomaga zeynep i abartmayalım fazla sadullah daha iyidir![]()
O Turkuyu soyleyen adam guzel soyleyemiyor bence simdi yine ustume gelirsiniz ama muzik ols sadece daha iyioff ulan off yeşil başlı gövel ördek işte bu ya polat ağlıyor
şimdi böyle bi sahne olsa ben ayakta izlerim ayakta ötesi yokkkkkkk
off usta çok fena sinirlendi
şimdi bir tane türkü duyamıyoruz be
Gecen sezonda da pek duyamamistik o efsane turkuleri gercivaadinin türküleri hepsi birbirinden müthiş baksana eskiden en ufak fon bile adamı derinden etkiliyormuş gerçi hep öyledir ama bu sezon sıkıntılı bu konu biraz
boş zımbırtılar çok üstad biraz eski bölümleri izlese keşke
ya aga sen niye bu kadar saçmalıyosun lan yeter sus artık şu türküye bile laf söylüyon yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrO Turkuyu soyleyen adam guzel soyleyemiyor bence simdi yine ustume gelirsiniz ama muzik ols sadece daha iyi![]()
bu sezon türküleri bırak eski müziklerden birini duyunca takla atıyoruz agaGecen sezonda da pek duyamamistik o efsane turkuleri gerci
iyiki de öyle oldu adam fenomen oldu be fenomenMuroyu ilk başta bu kadar buyuttuler sonra orgutten atilinca dustu perfornans komedi adami oldu
Bundan sonra hicbir konuda yorumda bulunmayacam hep boyle ustume geliyonuz [emoji26]ya aga sen niye bu kadar saçmalıyosun lan yeter sus artık şu türküye bile laf söylüyon yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
aga gelicem böyle yazarsan hep gelirim şener şene laf söylersin bu müthiş türküye laf söylersin arada yaptığın saçmalık ötesi yorumları hiç söylemiyorum bile heBundan sonra hicbir konuda yorumda bulunmayacam hep boyle ustume geliyonuz [emoji26]
Haklisin aga kendimi duzeltmem lazimaga gelicem böyle yazarsan hep gelirim şener şene laf söylersin bu müthiş türküye laf söylersin arada yaptığın saçmalık ötesi yorumları hiç söylemiyorum bile he
tamam herkesin yorumlarına saygı duyuyoruzda bu tür yorumlara saygı maygı duyulmaz ki
muro başkan adamım ya
heyt be cendere efsanesi
ustada çok karizma be
aynen öyle aga artık daha olgun daha güzel yorumlar bekliyoruz seni sevdiğimiz için söylüyoruz yoksa bizene öyle değil miHaklisin aga kendimi duzeltmem lazim
Aga Kara iskence sahnesi yaz cikar Memati aliyor adami arkadan Kara geliyor Memati kendisi konusturdu diye bir havalara giriyor sonra hava fiss bir izle gerci izlemisindirPolat Alemdar sana bir soru soracak eğer istediği cevabı alamazsa odanda çıkacak
sen ve ben tek kalıcaz
Memati Baş!
Benim kendime guvenim yok aga sen hic bekleme bencePolat Alemdar sana bir soru soracak eğer istediği cevabı alamazsa odanda çıkacak
sen ve ben tek kalıcaz
Memati Baş!
aynen öyle aga artık daha olgun daha güzel yorumlar bekliyoruz seni sevdiğimiz için söylüyoruz yoksa bizene öyle değil mi
fon müzikleri efsane cidden
aynen hatırladım tnt bölümlerinden jiletli sopayı görünce ötmüştü hemenAga Kara iskence sahnesi yaz cikar Memati aliyor adami arkadan Kara geliyor Memati kendisi konusturdu diye bir havalara giriyor sonra hava fiss bir izle gerci izlemisindir![]()
yaparsın sen yaparsın kendine güven adamın dibisin sen agaaaaaBenim kendime guvenim yok aga sen hic bekleme bence![]()