Ayol sevinsin garibim uzun aradan sonra ilk defa tutan iste oynuycak 😉Bu kadar düştü mü ya Özgür Çevik![]()
Eğer Öykü'ye sarkarsa.
O çocuk yakışıklımı sence.Serkan dı da soyadını unuttum![]()
Hangi rolle girecek bilmiyoruz belki diziye heyecan katar hemen sinirlenmeyin
Ee sinan Akçıl da gelecekHangi rolle girecek bilmiyoruz belki diziye heyecan katar hemen sinirlenmeyin![]()
Sinan konuk olara geliyo fazla görünmezEe sinan Akçıl da gelecekyol geçen hanı oldu iyice
![]()
Çok da değil yani normal benceO çocuk yakışıklımı sence.![]()
Noluyor bu diziye ya [emoji40] [emoji40] [emoji32] [emoji32]Sinan konuk olara geliyo fazla görünmezAma sinirlenmekte haklıymışsın
((
Cumartesi akşamları izleyecek birşey yok. Özge'yi Kızım Nerede ve Medcezir'den tanıdığım için bakıyorum ara sıra bu haftaki bölüm güzeldi mesela ama çocuğa fazla da ısınamadım.Çok da değil yani normal bence![]()
Bişey olduğu yok büyütme sendeNoluyor bu diziye ya![]()
![]()
![]()
![]()
Bence izle bu diziyi kafan dağılır vallaCumartesi akşamları izleyecek birşey yok. Özge'yi Kızım Nerede ve Medcezir'den tanıdığım için bakıyorum ara sıra bu haftaki bölüm güzeldi mesela ama çocuğa fazla da ısınamadım.![]()
Sinan Akçıl 1 bölüm oynayacak dimi ?Bişey olduğu yok büyütme sende![]()
@beyazsoy diziyi sevdi mi? 😱 Eleştirmiyormu sürekli.Bence izle bu diziyi kafan dağılır valla
beyazsoy bile izliyor , Öykü ve seyma nin oyunculuklari güzel [emoji173] [emoji126]
Basroldeki çocuk kendi sesini kullanamıyor ve biraz acemi zamanla düzelir))[emoji120]
izlenir yani)[emoji342] [emoji342]
Twitter'da şimdilik 1 bölüm varım yazmış "şimdilik" kelimesi düşündürüyor tabiiSinan Akçıl 1 bölüm oynayacak dimi ?![]()