6 Ekim 2014 Pazartesi ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,838
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1412696307.jpg

Pazartesi'nin reytingleri belli oldu. Bu Pazartesi genel olarak tüm yapımlarda ciddi düşüş vardı.

Amerika'nın en çok izlenen dizisi olan The Big Bang Theory bu hafta da ciddi düşüş yaşadı. Dizi 0.3 reyting birden kaybetmesine rağmen farklı şekilde zirvede yer almayı sürdürdü.

CBS'in asıl şok düşüş yaşayan dizisi ise Scorpion oldu. Dizi, 3.1 reytingden 2.5 reytinge geriledi. NCIS: LA de 0.3 reytinglik bir kayıp yaşadı.

NBC'de The Voice 0.4 puan kayıp yaşarken, The Blacklist sadece 0.1 reyting kayıp yaşadı. Böylece toplamda NBC günün en çok izlenen kanalı oldu.

İkinci sezon açılışını yapan The Originals 0.7 reytingle geçen sezona göre düşüşte bir şekilde açtı sezonu.

Sezonun en çok ilgi gören yeni işlerinden biri olan Gotham, Fox'un reytinglerdeki başarısızlığına dahil olmak üzere. Dizi, bu hafta 0.3 reyting daha kaybederek 2.5 reytinge geriledi. Yine de dizinin Fox'un en çok izlenen işi olduğunu belirtmek gerek. Sleepy Hollow ise her dizinin düştüğü haftada oranlarını korumayı başaran ender yapımlardan biri oldu...

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 ShareToplam izleyici
8:00PMCBSThe Big Bang Theory4.51415.75
NBCThe Voice (8-10PM)3.71012.41
FOXGotham2.576.36
ABCDancing with the Stars (8-10PM)1.9512.74
CWThe Originals - 2. Sezon Açılışı0.721.36
8:30PMCBSThe Big Bang Theory - Tekrar2.9911.72
9:00PMCBSScorpion2.5711.93
FOXSleepy Hollow1.754.46
CWSupernatural - Özel Tekrar0.511.07
10:00PMNBCThe Blacklist2.689.98
ABCCastle259.9
CBSNCIS: LA1.658.68

Son düzenleme:
[HASHTAG]#TheBlackList[/HASHTAG] yine en çok izlenen drama olmuş :X Originals indi izlemek için saatlerin geçmesi bekleniyor :X

sen reytinge bakma cnm muhteşem bir bölüm izledim vlla harika bir başlangıc yaptılar:love1:
CW'nin reytinglerine takmıyorum :X Adamlar efsane dizi yapıyorlar :A Ama Orginials ilk sezonun yarısında ben de çuvallamişti son 2-3 bölüme kala toparlamişlardi:X Yine de es geçmediğim diziler arasında olacak o ayrı :X

CW'nin reytinglerine takmıyorum :X Adamlar efsane dizi yapıyorlar :A Ama Orginials ilk sezonun yarısında ben de çuvallamişti son 2-3 bölüme kala toparlamişlardi:X Yine de es geçmediğim diziler arasında olacak o ayrı :X
bunun 2.sezon yorum konusu yokmus @OzaN a sende seslende açsın bu akşam 🙂🙂

Konu açılır, Forever Salı günü yayınlanıyor sadece ilk hafta Pazartesi yayınlandı. :)
yok cnm foreverde pazartesi yayınlanmıs bugün siteye düştü ama türkçe alt yazı gelmedi bile henüz yanı the originalsla aynı günde yayınlanmıs 🙂🙂

yok cnm foreverde pazartesi yayınlanmıs bugün siteye düştü ama türkçe alt yazı gelmedi bile henüz yanı the originalsla aynı günde yayınlanmıs 🙂🙂
Niye öyle bir saçmalık olmuş bilmiyorum ama dizi asıl bu gece yayınlanacak. İnternette falan yayınladılar herhalde. :)

Gerçekten düştüğünü gördüm zaten ama ABC yayın akışına göre yayınlanmamış gözüküyor dizi, dediğim gibi bir durum vardır herhalde. Belki ABD'den önce başka bir ülkede yayınlanmıştır. (b)
belki site admini dizinin pazartesi devam ediceğini sanıyordur salıya geçtiğini bilmiyordur
bölümüde yayınlanmış bulunca eklemiştir siteye 🙂🙂🙂