Kadın Eli Değince 8.Bölüm Konuklar: dizimedya ve Yiğitt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bölümü Nasıl Buldunuz ?

• 10

Oy: 6 75.0%
  • 9

Oy: 2 25.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    8
beğenmene sevindim çok tşşk @FahriyEvcen :bhr::bhr::bhr:
bugün buranın pazarı yanı alış verişe bile çıkmadım bununla uğraşıyorum uyandığımdan beridir sizlere bir an önce sunmak istedim 😉😉😉
Ellerine sağlık tekrar tatlım. Şuana kadar olanlardan en iyisi olmuş bence ama çubuk yerine oklava beklerdim ben :F

beğenmene sevindim çok tşşk @FahriyEvcen :bhr::bhr::bhr:
bugün buranın pazarı yanı alış verişe bile çıkmadım bununla uğraşıyorum uyandığımdan beridir sizlere bir an önce sunmak istedim 😉😉😉
Ellerine sağlık tekrar tatlım. Şuana kadar olanlardan en iyisi olmuş bence ama çubuk yerine oklava beklerdim ben :F
aaaa değişikliğe gittim bu sefer normalde elma yerine terlik ve sopa yerinede oklava kullanırdım ama bu bölümde değişik olsun istedim :kiki::kiki::kiki:
@cookies haklı ben pazara gideyim gün bitmeden canım dürümde çekti :bhr::bhr::bhr:

aaaa değişikliğe gittim bu sefer normalde elma yerine terlik ve sopa yerinede oklava kullanırdım ama bu bölümde değişik olsun istedim :kiki::kiki::kiki:
@cookies haklı ben pazara gideyim gün bitmeden canım dürümde çekti :bhr::bhr::bhr:

Dürümmü :bhr: :bhr: :bhr:
Neyse sonra görüşürüz bende O hayat benimi izliyim bari :)

Tamam canım afiyet olsun 😉

Güzel bölüm olmuş beğendim genel olarak puanım 9. :D 1 puanı Çiğdem'in düşman askerleri çok kolay alt etmesinden kırdım. :A

Tamam canım afiyet olsun 😉
Dürümmü :bhr: :bhr: :bhr:
Neyse sonra görüşürüz bende O hayat benimi izliyim bari :)
evet dürüm 🙂🙂 annem akşamları dışarıdan birşey almama kızıyor okadar yemek yaptın diyor ama benim aklım dısarıda kalıyor yine :kiki::kiki: görüşürüz akşama yine gelirim ben
cici bakın kendinize her ikinizde 😉😉

evet dürüm 🙂🙂 annem akşamları dışarıdan birşey almama kızıyor okadar yemek yaptın diyor ama benim aklım dısarıda kalıyor yine :kiki::kiki: görüşürüz akşama yine gelirim ben
cici bakın kendinize her ikinizde 😉😉

Tamam hadi afiyet olsun sana kaliteli yerden al zehirlenme :bhr: :bhr:

Güzel bölüm olmuş beğendim genel olarak puanım 9. :D 1 puanı Çiğdem'in düşman askerleri çok kolay alt etmesinden kırdım. :A
tşşk cnm daha detaylı yazamadığım için öyle oldu burdakı üyeler kısa senaryo istiyorlar sahneleri kısa tutmaya çalısıyorum bende 🙂🙂

tşşk cnm daha detaylı yazamadığım için öyle oldu burdakı üyeler kısa senaryo istiyorlar sahneleri kısa tutmaya çalısıyorum bende 🙂🙂
Ama iyi oluyor böyle ya çabucak okuyoruz senaryoların kısa olması her zaman iyidir ilgi çekmek bakımından. :)

Güzel olmuş çiko bu görevide başarıy'la tamamlamışsın aylar içinde tebrikler sana :D

Puanım 10 tabiki

Bölüme ben konuk olmuşum tabi güzel olacak :bhr:
Ara sıra bana getirmişsin birde beni kaba karaktere vermişsin :ppp::ppp::ppp:

Bölüme ben konuk olmuşum tabi güzel olacak :bhr:
Ara sıra bana getirmişsin birde beni kaba karaktere vermişsin :ppp::ppp::ppp:
aaa sende hiçbirşey beğenmiyorsun ayoll 🙂🙂
koskoca komutan yaptım seni daha ne istiyorsun :kiki::kiki:

Güzel olmuş.Ellerine sağlık 10 puan :D
Güzel olmuş çiko bu görevide başarıy'la tamamlamışsın aylar içinde tebrikler sana :D

Puanım 10 tabiki
çok tşşkler beğenmenize çok sevindim ilk bölümden beridir düzenli takip ediyorsunuz ayrıca tşşkler :bhr::bhr::bhr: