Türk Dizileri ABD Dizilerini Geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Helal olsun dizilerimize. :)

Yorum yaptıracak bişey yok ki :X MY'nin en çok satıldıgını biliyoruz SON'un başarısını da :X Bildiğim bişey de şimdi boş yere antilik mi yapim???
my nin dünyada en çok izlenen 7. program ki ilk sıralar acuminatiürünü x factor,survivor vb.
bilmiyordun :A

ayrıca abd dizilerini grçmişiz bunu da mı biliyidin:A

my nin dünyada en çok izlenen 7. program ki ilk sıralar acuminatiürünü x factor,survivor vb.
bilmiyordun :A

ayrıca abd dizilerini grçmişiz bunu da mı biliyidin:A
Nerde çer çöp dizi varsa "dila, cücük gelin" yada tozlu raflardaki "asmalı konak, gümüş"ler hala satılırsa tabi geçeriz :A

Yarışma formatları zaten gider her zaman, Allah bilir en çok izlenini The Voice'dır:F

Nerde çer çöp dizi varsa "dila, cücük gelin" yada tozlu raflardaki "asmalı konak, gümüş"ler hala satılırsa tabi geçeriz :A

Yarışma formatları zaten gider her zaman, Allah bilir en çok izlenini The Voice'dır:F
o kadarı yazmiyidi my türk işi olarak abd işlerinin arasında olduğu için sırası yazıyordu :X
ayrıca karadayı, kurt seyit satıyoz da noliyi my nin 8 de 1i ka anca izlenyiler

o kadarı yazmiyidi my türk işi olarak abd işlerinin arasında olduğu için sırası yazıyordu :X
ayrıca karadayı, kurt seyit satıyoz da noliyi my nin 8 de 1i ka anca izlenyiler
He valla yunanista geçtiğimiz ay yaınlanan MY en fazla 6 iken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da en fazla 5 alıyordu. Matematiksel olarak dediğin gibi 8'de1 :X

Bu arada o gözlüğü nerden aldıysan ben de ısmarlamak istiyorum:X

He valla yunanista geçtiğimiz ay yaınlanan MY en fazla 6 iken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'da en fazla 5 alıyordu. Matematiksel olarak dediğin gibi 8'de1 :X

Bu arada o gözlüğü nerden aldıysan ben de ısmarlamak istiyorum:X
my nin 300+ milyon izleyicisi var 60lkede yayınlanıyor sadece yunanistanı ele alma koskoca şehrazt ve ezel var başrolde tabi karadayı izlenir:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy