"Aşkın Alfabesi" Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,586
Puanı
1,061
E Yapım sektöre yeni bir dizi ile giriyor: "Aşkın Alfabesi". Kadın-erkek ilişkilerine eğlenceli bir gözden bakan dizimizi çok seveceksiniz. "Aşkın Alfabesi", romantik-komedi sevenlerin yeni gözdesi olacak.

GENEL ÖZET:
Deniz mutlu bir hayatı olan, güzel ve akıllı bir kadındır. Ancak aşk hayatında bir türlü dikiş tutturamamaktadır. Bir gün tesadüfen Ozan ile tanışır ve ikisinin de tüm hayatı değişir. Ozan da tıpkı Deniz gibidir. Hassas, duygusal, zeki... Ve bu yüzden birbirlerini tanımaya başladıkça ikisi de rüya gibi bir aşk yaşayacaklarına inanmaya başlamıştır. Ancak işleri bu kadar da kolay değildir. Ozan onun varlıklı bir aileden geldiğini öğrenince onun daha da gözüne girmek için türlü türlü yalanlar söylemeye başlar. Bu yalanların yanı sıra iki tarafın aile ve arkadaşlarının da işin içine girmesiyle etraf daha da karışır. İkilinin aşkları kesinlikle kolay olmayacaktır, ama birbirlerini bırakma gibi bir niyetleri de yoktur.

"Aşkın Alfabesi", yakında FavoriForumum'da! Sakın kaçırmayın... :)

NOT: Dizide adı geçen isim, kurum ve kuruluşlardan hiçbirinin gerçek (ve forum ile de) ilgisi yoktur.

@denizz19, @mrt-06, @cookies, @sokak sanati, @ozgur2113, @FahriyEvcen, @-potterhead-, @sürgünüm, @Bully, @Billy Kane, @RüzgarGülü, @Ahmad, @Arslan Bey, @yatutarsa, @KayıpSehir, @eros, @xemrexxx, @Yiğitt, @darksaal, @Forumdash, @OzaN, @gözlemci, @Harunnn60, @Ice_Cool_23, @*YıldırıM*, @Reytinger... :)

Son düzenleme:
Bekliyorum bende, bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya :)

Diziye bu hafta başlama kararı aldım. İlk bölüm az çok hazır. Büyük ihtimalle Cuma veya Cumartesi olacak günü. Fikirlerinizi bekliyorum, hangi gün yayınlayabilirim sizce? :)

@aserat54 tanıtım olduğu için herkesi etiketleyebilirsin :)
Bekliyorum bende, bakalım nasıl bir iş çıkacak ortaya :)
Başarılar, bekliyoruz :)
Başarılar takipteyiz :)
Arkadaşlar, dizinin adını değiştirme kararı aldım. Yeni ad "Aşkın Alfabesi" olacak. İlginiz için tekrar teşekkür ederim... :)

Değiştirdim başlığı. :)
Teşekkürler... :)

@aserat54 başlığı değiştir bare :X
O an aklıma gelmedi nedense... :D

Dizinin yayın tarihini belirledim. İlk bölüm, 10 Ekim Cuma akşamı FavoriForumum'da olacak. İlk sezon sadece 6 bölüm sürecek. İlgi görmesi durumunda 13-14 bölümlük bir 2. sezon da yapacağım. İlk bölüm yayınlandığında yorumlarınızı bekliyor olacağım. Teşekkürler şimdiden... :)